пʼятницю, 16 травня 2014 р.

Петро Порошенко не хоче вигравати вибори чесно?

Боротьба за владу у пошматованій Україні точиться запекліше й запекліше!

Кандидати вже не гребують нічим! Ставки дуже високі, шмат ще ласий!

І кожен вірить у пекельний принцип: не важливо, як проголосують, важливо, як порахують!
Тому фахівці із фальсифікації виборів зараз на вагу золота!

Їхні таланти дуже стали потрібними новій напівлегитимній владі.

Хто в Україні краще за усіх вміє фальсифікувати вибори, вкидати потрібні бюлетені, «правильно» рахувати?

Звичайно, колишні регіонали!

Ті, які були при владі вчора - і будуть завтра! Після 25 травня!

Бо переможець президентських перегонів має розрахуватися з ними за «роботу» - владою на місцях!

Юлія Тимошенко має адмінресурс на місцях, Петро Порошенко його не має. Тому лихорадково шукає.

Приклад цього у нашому місті дуже показовий. Швидше за все так відбувається по усій Україні.
Але я буду писати лише про те, що знаю напевне.

Спочатку у Петра Поршенка була домовленість із одіозним депутатом-регіоналом Леонідом Клімовим власником ФК «Чорноморець» та «Імексбанку», депутатом по нашому 139 округу.

Структури Клімова, а він є фактичним власником міста і району, мали працювати на Порошенка, агітувати за нього.


Це депутати-регіонали міськ- і райради, квартальні, голови сільрад. Очолювати «роботу» мав голова райради Володимир Сінько.

Але трапився несподіваний казус. Журналіст Сергій Левитаненко прийшов на засідання осередку партії регіонів, де мали ділитися гроші від Клімова-Порошенка. Усі депутати, голови сільрад, квартальні почали бити журналіста Левитаненка. Цьому є відеодокази, справу розслідує місцевий відділок міліції.

І оттоді за ласий шмат фінансових потоків Порошенка вступила у битву третя сила.

Місцевий бізнесмен Тетяна Степанівна Понепалюк, голова місцевого осередку партії «Наша Україна», одночасно голова місцевого осередку партії «Свобода», отримавши докази побиття журналіста, повезла їх Порошенкові. Благо вихід має. Хизувалася його телефоном і ва записній книжці свого телефону.

Звичайно, Петро Олексійович відмовився від послуг Сінька і скерував усі фінансові потоки у руки Тетяни Степанівни. Зараз вона очолю штаб кандидата Тягнибока і штаб кандидата Порошенка у нашому окрузі!

Чоловік Тетяни Степанівни Понепалюк - найбагатша людини нашого міста і один з найбільших латифундистів Одеської області, близький друг мера-регіонала Анатолія Іванова. Але політикою в їхній сім’ї займається виключно Тетяна Степанівна!

Дуже вона хоче бути наступним мером міста чи н6ародним депутатом Верховної Ради! Щоби створити сімейному бізнесу абсолютно комфортні умови!

Але отримати посаду й грошові протоки - це пів справи (До речі її працівники розносять газетки Порошенка безкоштовно! У робочий час. Гарно можна гроші відмити!) Треба дати результат! Своєї структури та досвідчених людей у Понепалюк не має. Тим більш тих, хто міє і готовий фальсифікувати!

І Тетяна Степанівна звертається до тих, хто це вміє робити, яких вона ще вчора напзивала головною загрозою для міста, бо вони були її конкурентами!

Вона зарошує у штаб Порошенка працювати депутатів-регіоналів міськради Войцеховську Наталію Альгердасів та Плахотного Олександра Анатолійовича.

Нагадаю, що влітку минулого року депутат Ворйцеховська погрожувала вбивством журналісту Сергію Левитаненку. Плахотний був при цьому присутній.

Міліція справу проти Войцеховської закрила, а суд Сергій Левитаненко виграв (Войцеховська подавала на захист честі гідності та ділової репутації і хотіла матеріального відшкодування у розмірі 30 000 гривень)

Плахотний - колишній керівник місцевого осередку СДПУ(о), який стежкою Нестора Шуфрича перебіг до партії регіонів, відомий тим, що на замовлення мера Анатолія Іванова вмовляв голів комісій вкинути потрібну кількість бюлетенів за правильного кандидата, тоді Леоніда Клімова, а потім мера Іванова. Зараз заступник керівника штабу кандидата Порошенка, у штабі працює й Войцеховська.

Войцеховська відома тим, що фінансувала «тітушок» на Антимайдан, та закликала на зборах партії регіонів бити у місті усіх, хто розмовляє українською.

Отаку команду підібрала Тетяна Степанівна у місті для Петра Олексійовича Порошенка!

Містяни у шоці: значить, кажуть, якщо переможе Порошенко, то Войцеховська і Плахотний знову будуть при владі?!!! Не будемо голосувати за Порошенка!

У неділю 11 травня у місто приїхав народний депутат Верховної Ради Павло Кириленко і висловив Тетяні Степанівні незадоволення тим, що вона співпрацює з одіозними регіоналами, на яких він свого часу подавав подання Генпрокурору за погрози вбивством журналісту Сергію Левитаненку!

11 травня пізно вве5рері на журналіста Сергія Левитаненка напали у власному жзхитлі люди в камуфляжі та балаклавах. Сергій Левитаненко був катований і побитий.

«Зелені чоловічки» обшукали квартиру журналіста, вилучили жорсткий діккомп’ютера, чотири флешки та мобільний телефон, а потім спалили квартиру.

Але Войцеховська з Плахотним забезпечать Петру Порошенку сфальсифіковані голоси у нашому місті!

Хіба це не варто життя і здоров’я одного журналіста?

Чи не так, медіамагнате Порошенку?!

http://www.blogs.telekritika.ua/?id=3590


Немає коментарів:

Дописати коментар