понеділок, 26 травня 2014 р.

Бог шельму мітить!

Петро Олексійович та Тетяна Степанівна, як класно їхні ініціали складаються -ПОТС!

1 коментар:

  1. Котовською прокуратурою проводиться перевірка архітектури Котовської міської мерії по Законам України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про благоустрій населених пунктів».
    Котовська міська рада не здійснюється належний контроль у сфері благоустрою м. Котовськ, порушуються вимоги розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.
    Підприємець та близький товариш мера м. Котовська Іванова А.П. - Шаповал Б.Д. зі своїм сином Шаповал В.І. без відповідних документів, без погодження з контролюючими органами, за згодою мера, самовільно розмістили торгівельні павільйони по вул. Сільськогосподарська та Калініна а також використовують їх без правовстановлюючих документів.
    Із неофіційного джерела в мерії м. Котовська стало відомо, що прокуратура направили листа, в якому вимагає усунути порушенні і знести незаконно збудовані павільйони, які фактично заважають руху як транспорту так і людей і загрожують безпеці.
    Крім того, прокуратурою були виявлені ще ряд підприємців, які також використовують тимчасові споруди з грубими порушеннями правил безпеки, що свідчить про неналежне виконання своїх обов’язків керівництвом архітектури Шаріповим та мером Івановим А.П.
    Ми будемо спостерігати, як мерія і прокуратура, будуть усувати порушення і доповідати в своїх публікаціях.

    ВідповістиВидалити