неділю, 4 травня 2014 р.

Як директор "Котовськтеплокомуненерго" Максим Перлєй полював на людей із рушницею!

Регіоналівський викормиш Максим Перлєй, який зараз волею мера-самодура Іванова обіймає (скоро задушить!) посаду директора "Котовськтеплокомуненерго", якось відпочивав із друзями у ресторані "Асторія".

Набухалися вони до зелених чортиків, ну міська "еліта", ім же можна, - і доколупалися до якогось хлопчини, побили його. Хоча він теж їм добряче врізав.

Хлопчина пішов з ресторану, а ці п'яні покидьки продовжили пиятику. Але невдовзі їм, з п'яних очей, здалося, що вони ще не усе з'ясували з хлопчиною! Ця п'яна юрба поїхала додому до одного з них. Там вони взяли мисливський карабін і розпочали полювання на людину!

Вони, абсолютно п'яні, їздили по місту на "Жигулях" і намагалися вирахувати того, кого вони вирішили вбити!

Одного разу їм здалося, що дорогою йде саме той хлопчина. Вони почали в нього стріляти! Потім продерли трохи очі - і побачили, що помилилися! Стріляли в абсолютно незнайому людину!

Слава Богу не влучили! (Щоправда, це нотабене - від редакції! Тоді п'яним покидькам, мисливцям на людей, було не до сантиментів, і не до моралі!)

Вони ще пів ночі блукали на машині містом, лякаючи людей!

На наступний ранок Максим Перлей усім розповідав про свої нічні подвиги, вихвалявся!

Потім його призначили завідуючим Управлінням комунального господарства та будівництва міськвиконкому, мабуть, за ці героїчні подвиги, бо розумом цей ушльопок ніколи не вирізнявся! Зате вирізнявся угодливістю і сраколизтвом!

Його попередник на цій посаді О.Р. Школьников - людина честі, не хотів покривати й освячувати своїм підписом кримінальні оборудки злодійкуватого мера Анатолія Іванова, тому пішов з посади!

А лакуза і лизоблюд Максик Перлєй за тепленьке містечко, за високу посаду, був готовий на усе! На будь-який злочин!

Усі документи по його зловживаннях, злочинах, кришуванні оборудок котовської влади вже у розпорядженні КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ!

Через певний час, сподіваємося дуже короткий, вони будуть опубліковані. Будуть по них подані заяви у міліцію та прокуратуру.

Вор має сидіти в тюрмі! І цей регіоналівський холуй там сидітиме!

Потім, за рахунок вдалого сраколизтва, він вихвалявся усім, якими прийомами він закохав у себе одного із заступників мера, який до того його терпіти не міг, свого безпосереднього керівника, - Максик був призначений директором "Котовськтеплокомуненерго".

Де його крадійська сутність і здібності розгорнулися на повну! Благо в комунальних підприємствах завжди є що вкрасти!

У приватних розмовах цей "діяч івановського розливу" завжди завжди висловлював рабську запопадливість колишньому президенту-втікачу януковичу, підтримував ідеї Медведчука про приєднання України до росії, а зараз відверто закликає до входження Одещини до складу Росії!

Враховуючи, що зброю він та його поплічники мають - Максим Перлєй являє собою суспільну небезпеку! Як і ті можновладці, що його всіляко підтримують та штовхають нагору по владній драбині Котовська!

Отакі мислівці на людей при владі в Котовську!

Вітчизна у небезпеці!


Немає коментарів:

Дописати коментар