четвер, 22 травня 2014 р.

Штабні пацюки стрімголов тікають з тонучого корабля Порошенка!


З надійних джерел КОТОВСЬКИМ ПАРТИЗАНАМ стало відомо, що Котовський штаб Петра Порошенка отримав достовірну інформацію та аналітичні викладки експертів, що їхній кандидат не проходить у другий тур вборів, і штабні пацюки ведуть перемовини із штабом кандидата в президенти Сергія Тігіпка про підтримку Сергія Тігіпка у другому турі!

Порошенківці, особливо Лохотний і Хуйцеловська, торгуються як Даладьє з Чемберленом, вимагаючи гарантій власному бізнесу та недоторканості їхніх посад у владі!

Але Тігіпківці  пропонують їм посади кухаря і офіціантки у відомому у місті ресторані у якості компенсації за те, що їх на заправторять за грати!

Для цього Лохотний і Хуйцеловська мають переодягшись в одежу клоунів бігати по центральній вулиці міста 50 років Жовтня від Пухо-Перової фабрики до «Міража» і весело та радісно вигукувати: «Путін – х…йло, ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла! О йес!»

Лохотний і Хуйцеловська майже погодилися на умови, вимагають тільки аби наряди були не біло-блакитними, бо вони вже на цьому обпеклися, а - рожево-блакитними.

Принаймні вчора із вікон будинку за червоним парканом лунали надірваний басок Лохотного і фальцет Хуйцеловської, які наспівували саме цю пісню.

Решта штабістів-порошенківців у роздумах. Велика їхня дума. Сягає захмарних висот.

КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ  у цій ситуації цікавить: кого буде підтримувати у другому турі штаб кандидата Тягнибока?

І куди діне не розвантажений вагон з вилами Михайло Ілліч?

Немає коментарів:

Дописати коментар