понеділок, 19 травня 2014 р.

Пригоди спонсора. Звичайні й неймовірні



Легендарна особистість міста Котовськ. Саша Лохотний. 

Колишній спонсор та натхненник блогу КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ.

Свого часу тайними стежками діставшись до табору загону Котовських Партизанів, він запропонував командиру загону Івану Гонті створити медійну бойову одиницю.

Як опісля зясувалося, Саша мав на меті усунути з посади мера Анатолія Іванова і посадити на його місце подругу ночей його безсонних Натаху Хуйцеловську.

Отакий, виявилося, підступний пан!

Але коли Котовські Партизани взнали, що Саша Лохотний разом з Хуйцеловською фінансує Антимайдан, від його послуг було вирішено відмовитися! Його копняками прогнали з лісу не давши дожерти шашлик із вепра.

Та Саша Плахотний не розгубився: як тільки-но перемогла Революція Гідності, він разом із подругою днів його обжерливих Натахою Хуйцеловською наче ошпарений вискочив стрімголов із партії Регіонів та був запрошений у штаб кандидата в президенти Петра Порошенка. Де він зараз затишно перебуває і годується не гірше, аніж пі крилом Януковича. Тільки тепер із інших рук.

Плекає надію, що в разі перемоги його нового кандидата, він перетворить свою мрію стати першим заступником мера, при мерші Хуйцеловській, на дійсність.

Зараз він розповідає усім представникам Петра Порошенка, що приїздять у місто, що він особисто відіслав 5 смалених кабанів на Майдан! І навіть був одним з них!

Попутно наш легендарний недоступний для ворогів та гордість руських кабанів ще й викачує дроші з кишень котовчан у відомому комунальному підприємстві міста, який в народі охрестили «КуКаРе Ку»!

Там є де розгулятися його ненаситному череву! Щорічно місто виділяє на утримання штанів Саші Лохотного – 250 000 гривень! 

Що вони там роблять – незрозуміло, але Лохотний  з кожним днем перебування на посаді директора стає усе гладкішим і гладкішим. (Кажуть нове крісло директору замовляли у меблевому салоні «Три гладуни» у місті Йоханесбург. Не може ж директор керувати стоячи, або звісивши гладкі ноги зі столу!)

Нагадаємо, що кабінет першого заступника мерії у приміщені міськради не дуже великий. Якщо подібна тенденція збережеться – Саша може туди просто не влізти!

Втрата для міста невелика, а от для його нинішніх покровителів невиправна! Бо дуже цінний кадр!

Тож перше рішення нової влади, у разі перемоги Петра Порошенка, буде про виділення із міського бюджету 3 500 00 гривень на розширення будівлі мерії для плідної праці на благао громади представників Петра Порошенка у Котовську!

Інформація про це отримана КОТОВСЬКИМИ ПАРТИЗАНАМИ із надійних джерел, від колишніх покровителів Саші Лохотного, які ображені на перевертня.

Отакі у нашому милому Котовські живауть і годуються видатні люди!

Країна має знати своїх героїв!

Розслідування по діяльност «КуКаРеКУ» продовжується… Далі буде…

Немає коментарів:

Дописати коментар