четвер, 22 травня 2014 р.

Розслідування Котовських Партизанів: містом править зомбі! Бестселер на прохання читачів!

Це фото, зроблене на цвинтарі глухого села під Кодимою, доводить, що нашим містом вже 6 років править зомбі!




Фото надане нам одним із місцевих мешканців села, який побував у нашому місті і побачив у газеті фото мера! Він був вражений, бо його сусіда доглядає цю могилу вже шість років! Вони неодноразово на проводи випивали за небіжчика, а він виявляється безкарно гуляє вулицями нашого міста, їздить на службовому автомобілі і веде особистий прийом громадян!

Відповідальний громадянин поїхав до рідного села і зробив це фото.

Виникають питання: яким чином небіжчик-некрофіл 6 років поспіль не був викритий, і "працював" на відповідальній посаді? Хто допомагає йому маскуватися під повноцінного громадянина і чиновника? Хто прикриває його, і "кришує" діяльність цього зомбі? Чи знають про його сутність підлеглі? Чи не є вони співучастниками злочину? Злочину проти людства!


Виникає закономірна підозра, що у місті діє банда (злочинне угрупування) зомбі-некрофілів, яка запустила свої щупальці навіть у правоохоронні органи. Ця підозра грунтується на тій підставі, що ми не віримо, що котовських правоохоронців могли підкупити грошима чи квартирами. Більшість з них - порядні чесні служаки. Швидше за все в їхні щільні ряди проникли істоти, які є однієї крові, вірніше відсутності крові, із владними зомбі-некрофілами.

Невже людина, яку вдячно поховали, за 6 років ні в кого із тих, що стикаються із цією істотою щодня, не викликала підозри? Не віриться, бо в мерії працюють не найдурніші, на наш погляд, люди.

Але головним занепокоєнням для мешканців міста має бути мета із якою до нас був засланий цей зомбі!

КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ із хвилююванням підозрюють, що основною метою цієї потайбічної операції є запрошення на посаду мера Фредді Крюгера! Нинішній мер, швидше за усе, є фігурою тимчасовою, містком для створення у місті царства Фредді Першого.

Також є інформація, що Фредді - креатура злочинного угрупування графа Володислава Дракули. Можливо, наш зомбі - рядовий член цього угрупування.

У будь-якому разі цей засланий зомбічок є головною небезпекою для життя та здоров'я посполитого люду міста.

Громадяни, будьте пильні! Ваша кров не має стати здобиччю цих потайбічних істот!


Немає коментарів:

Дописати коментар