суботу, 10 травня 2014 р.

Під Слов'янськом знешкодили терористів з ''правильно" заповненими бюлетенями (ВІДЕО)

Під Слов'янськом (Донецька обл.) затримали групу озброєних терористів, які везли ящики з уже заповненими бюлетенями для голосування на "референдумі" про визначення статусу регіона.

Як повідомляє ЛігаБізнесІнформ, загальна кількість вилучених бюлетенів перевищує 100 тисяч одиниць.

На усіх з них було проставлено відмітки у графі ''Так'' на підтримку незалежності так званої ''Донецької народної республіки'',

Окрім того у затриманих вилучено автомати, пістолети та патрони.



Як відомо, раніше в ДонОДА зазначили, що у Донецьку 10 травня готуються збройні захоплення більше 80 навчальних закладів (шкіл) у всіх районах міста.

За інформацією ОДА, приміщення планують захопити сепаратисти "Донецької народної республіки" для проведення 11 травня так званого "народного референдуму".

Сепаратисти заявили про готовність провести "референдум" про статус регіону 11 травня.

Очевидці повідомляють, що у Донецьку вже відбувається "голосування" на "референдумі", який самопроголошена влада так званої "Донецької республіки" анонсувала на 11 травня.

Джерело відео - Обозреватель ТВ

Від Котовських Партизанів: по інформації, якою володіють Котовські Партизани, колишні котовські депутати від партії  регіонів теж планують на майбутніх президентських виборах провести фальсифікації, підтасовки результатів та вкидання бюлетеней за "правильного" кандидата!

Ми сподіваємося, що правоохоронні органи міста стануть на заваді цьому злочину.

Котовські Партизани теж пильно відстежуватимуть будь-які правопорушення з боку тих осіб, які неодноразово були у них помічені, і не стали після Майдану 2014 на шлях виправлення.

Ні - фальсифікаціям, ні - адмінресурсу, ні - вкиданням бюлетеней за "правильного" кандидата!

Хай буде чесний вибір українського народу!

Слава Україні!

http://www.pravda.com.ua/news/2014/05/10/7024932/

Немає коментарів:

Дописати коментар