неділю, 7 листопада 2021 р.

Ананьївщина - ментовсько-бандитський заповідник! На чолі з головою ОТГ Тищенком і депутатом Костіним

На початку 2014 року, коли стало зрозуміло, що Майдан перемагає, найбільше організоване злочинне угрупування (ОЗУ) Півночі Одещини стало відправляти своїх емісарів на майдани. Кого в Київ, кого в Одесу, кого в інші міста. В Одесі ставку зробили на уродженця Ананьїва Олега Костіна, який вже мав кримінальний досвід і був другом Юрія Тищенка, заступника Ананьївського відділку міліції та членом вищевказаного ОЗУ.

Так для обох злочинний шлях дрібних тітушок і шахраїв на побігеньках перетворився на кривавий шлях до вершин безпредєльного криміналу.

Але усе по порядку. Редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ розповість читачам про злочинний шлях кожного із злочинних "корєшей", про те де вони перетиналися і як, врешті-решт, об'єдналися, про їхніх подєльніків і покровителів.

Почнемо з Олега Костіна. Бо у банді він є головним комунікатором із злочинними покровителями в Одесі і Києві і навіть був помічником народного депутата Дмитра Яроша.

Після закінчення школи у Ананьїві Олег Костін поїхав на заробітки у Одесу. Спочатку він довго працював вантажником на цементному заводі. Його мати жалілася сусідам, що Олежка дуже втомлюється щодня тягаючи великі обсяги мішків із цементом. Освітою він ніякою не оволодів, тож шлях до легких грошей був один - в бандити і шахраї. Олежку примітили труханівські тітушки, і запросили у свої лави.

Це було суттєвим підвищенняу у соціальному стані для Олега Костіна.

Тож до Майдану Костін займався "тітуханством" і дрібними шахрайствами. Наприклад, побачивши гарну машину у свого знайомого киянина, запропонув йому що продасть її за дуже вигідну ціну. Отримавши довіреність зник із машиною. Киянин позбавився машини і не отримав грошей. Коли постраждалий відшукав Костіна і вимагав повернути або машину, або гроші Костін ствав погрожувати йому своєю тітушнею. Отак заробляв гроші тоді ще не "заматєрєвший" Олег Костін.

Подібні "кидалова" він продовжив і після Майдану. Познайомившись з одним одеським бізнесменом, попросив узяти його на роботу. Мовляв у спортивних штанах ходжу, істи нічого, сім'я голодує. Бізнесмен пожалів Костіна і каже: ну от немає у мене служби безпеки, давай створи її і очоль. Після цього у бізнесмена на роботі почалися проблеми: то інкасаторів пограбують, то термінали взломають. Бізнесмен зрозумів, що такі ретельно сплановані злочини може  зробити тільки людина, що має доступ до бази данних, відповідно - Костін. Він звільнив Олега Костіна. Але перед звільненням Костін вкрав у свого шефа дуже дорогу автівку вінтажний "Таурег". Цю машину не можна було продати на запчпстини, бо кожна деталь у ній унікальна і іншим автівкам не підійде. Підробивши документи, Костін продав автомобіль. А директора його подєльніки намагалися отруїти, аби кінці у воду.

До речі, ще нещодавно на фейсбуковому профілі Костіна висіла інформація, що він працює керівником служби охорони у цій фірмі.

Редакція має безліч інших історій про "кидалова" Олега Костіна професійного мошенніка, але ми ведемо його до нинішніх кримінальни висот разом з Юрієм Тищенком.

Так ось на Одеському Майдані Костін познайомився і подружився із Альбертом Кручініним та Наталлю Кручиніною. Які, згодом, стали керувати Одеським обласним осередком партії Демократична Ініциатива Яроша (ДІЯ). Ну і Костін біля них активістничав.  Навіть став помічником депутата Яроша. Таким чином Костін отримав політичну "кришу", яку найбезсоромнішим чином використовував у своїх злочинах. Олег Костін любить усілякі посвідчення та посади, як в громадських так і в державних організаціях.

Про комунікаторський талант із злочинцями і представниками злочинної влади Костіна ми ще не раз згадаємо. На цій ефемерній основі і побудоване благополуччя Олега Костіна.

Користуючись своїми "регаліями" Костін заводив "корисні" знайомства у одеській владі, представляючись усім великим "рєшалою". А потім використовував людей для власного збагачення. От на "чесному слові" робить гроші. Зміг обдурити навіть одіозного "регіонала" і досвіченого шахрая Мішу Шмушковича. Організувавши Шмушковичу подяку, натомість випросивши собі місце у громадський раді при облдержадміністрації і фінансування передвиборчої компанії свого друга і подєльніка Юри Тищенко.

                                                Без папірця ти шматок гімнеця

Але Костін не забував про свою малу батьківщину, Ананьївщину. І разом із своїм другом Юрочкою Тищенко займався рейдерством землі і рекетом тоді ще на користь їхнього шефа і донині "сірого кардинала" банди тодішнього начальника міліції Ігоря Лещенка. І.В. Лещенко скрізь тягав за собою Юрочку Тищенка, і Котовськ, коли там працював, і назад в Ананьїв. До речі, син Лещенка зараз очолює комунальне підприємство "Місто-сервіс". Як відомо, комунальні підприємства це головні "пральні" бюджетних грошей для керівництва громад. Так що Ігор Вікторович Лещенко, виходить, досі у "схемі". Бо у Тищенка не вистачає мізків, а у Костіна авторитету і ваги на Ананьївщині. Ну може приїхати з одеськими хлопцями і кинути у альфатер тодішнього голову райради Балана, а, через певний час, знову приїхати з хлопцями і примусити депутатів відновити на посаді Балана. Мабуть, "порєшалі" Костін з Баланом за "знов гроші за рибу".  https://kotpartizanen.blogspot.com/2016/10/blog-post_29.html

А тепер ми залишимо Костіна і перейдемо до Юрочки Тищенка, бо, як ми писали, їхнє "мелочь по карманам тиріть" перейшо у крупне ОЗУ.

Тупуватий Юрочка, бувши завжди на других ролях у Лещенка, як казав герой фільма "Іван Васильйович змінює професію", "сам захотел править и всем владети".

У листопаді 2015 року з ним стався всеукраїнський скандал. Це мурло, яке потім пограбувало АТОшників вкравши у них землі, тоді на 2 році війни сиділо в робочому кабінеті під портретом Фелікса Дзержинського. КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ писали про цей ганебний факт. Юрочку потихеньку прибрали з посади. https://kotpartizanen.blogspot.com/2016/06/blog-post_38.html   https://kotpartizanen.blogspot.com/2016/06/blog-post_97.html   https://kotpartizanen.blogspot.com/2021/08/blog-post_31.html

Треба сказати, що вже тоді, коли Юрочка очолював міліцію в місті Ананьїві і районі розпочався небаченний ментівский терор. Людей катувати у відділку, іноді до смерті. Потім виносили, і або закопували, або просто викидали в полях чи лісопосадках. Останнє вбиство хлопця з Гандрабур жваво обговорювався в Ананьїві, але пошепки. Єдиний, хто про це сказав, щоправда в приватній розмові, це депутат Олександр Шевченко, аудіозапис розмови якого ми опублікували у попередньому матеріалі.  http://kotpartizanen.blogspot.com/2021/11/blog-post.html

Хлопця вбили у відділку, вивезли тіло у посадку, але полінилися закопувати, тож труп був випадково знайдений.

А схема була проста: людину вбивали у відділку на допиті, а потім оформляли, що його відпустили і він пішов кудись у невідомому напрямку. Труп закопували чи викидали, а родичам пояснювали, що невідповідають за те, куди він пішов.

Одного разу Тищенко наказав навіть одній жіночці роздягнутися у нього в кабінеті, вона встигла подзвонити чоловікові, він увірвався у кабінет Тищенка і довго відбивав свою жінку.

По вбивствах людей було відкрито декілька кримінальних справ. У якому стані вони знаходяться зараз ми з'ясовуємо.

Але одної поліцейської влади для повного свавілля і грабежу громади Костіну і Тищенку було мало. Вони хотіли усе. Для цього і стала в нагоді дружба Костіна з одіозним регіоналом, вором і корупціонером нині головою фракції ЄС у Одеській облраді Михайлом Шмушковичем. У Міші і його злочинного подєльніка і свояка народного депутата Олексія Гончаренка великий бізнес і великі плани на майбутнє у Подільському (об'єднаному) районі.

У 2013 році вони обіцяли вбивати бандерівців і говорити тільки на "своём родном русском языке"

І Міша з Льошею профінансували передвибочу кампанію Юри Тищенка. Шмушкович отримував від Ананьївщини двох депутатів від ЄС в Одеську обласну раду, а Тищенко посаду голови Ананьївської ОТГ.

Ніякої реклами кандидата Юрія Тищенка не було, просто людям вручили по 500 гривень, взірцеву картку як треба голосувати і пригрозили, що якщо не проголосують правильно, то у них не тільки хати згорять, але й діти зникнуть "шукай потім у посадці".

                                                    Інструкція як треба голосувати

Цікаво, що висувався кандидат Юрій Тищенко не від партії Європейська Солідарність, а від "Батьківщини". Можливо, хитромудрий Шмушкович не захотів публічно маратися, можливо, "Батьківщина" на Ананьївщині популярніша за ПЕСів. Але дивно, в місцевому осередку дуже багато яскравих особистостей, наприклад, та ж керівниця партійного осередку Оксана Глущенко. Але Глущенко чомусь запропонувала обласному керівництву саме кандидатуру Тищенка. А пан Радковський погодив. Ну, знаючи натуру пана Радковського, ми можемо сміливо заявити: "святі гроші усе роблять!" Саму ж Оксану Глущенко було віддячено земелькою після перемоги Тищенка із віджатих у людей ділянок.

                                 Сергій Іванович, до речі, один із фейквих ботів Юри Тищенка

І одразу дивні речі стали творитися у Ананьївській громаді після приходу до влади Юрія Тищенка і Олега Костіна (депутат міськради, не хухри-мухри!)

Головного лікаря Койчева Анатолія Степановича підставляють і змушують написати заяву на звільнення. Тепер головним лікарем Комунальної комерційної лікарні призначать... барабанний дріб ну, звичайно, Костіна Олега Михайловича! Вантажника цементу і труханівського тітухана! Ото рівень лікування підвищиться! А довідки у лікарні хто, Ярош буде видавати?

Дива і мракобєсія не закінчуються у Ананьїві: директора бухгалтерського технікуму Юрія Космінського знову ж таки підставили на хабарі (400грн) звільнили, і тепер на його місце претендують або мама Юрія Тищенко Тетяна, або дружина Олега Костіна. Ну ми думаємо, корєша порішають. Але цікаво: вони там між собою сірники тягнуть?, у кого коротший - той і виграв?

Ми ще раз підкреслюємо комунальні підприємства - це головні пральні чиновників, і Костін з Тищенко підгрібають їх під себе. Ігор Лещенко-молодший з "Місто-сервісом" це теж Костін і Тищенко. Скоро цим двом особам та їхнім сім'ям буде належати усе майно Ананьївської громади, якщо їх, звичайно, не зупинять правоохоронці, або народний гнів!

Родзинкою на торті кримінальної зухвалості Тищенка і Костіна є злочин із двома вкраденими імпортними престижними автомобілями. Юрій Тищенко, працюючи в поліції, придбав у власність два крадених автомобілі марки RangeRover сірого кольору держ. номер  АХ 0520 ЕІ та Toyota RAV 4 чорного кольору  держ. номер  ВС 3920 ІВ. (На які гроші? Враховуючи, що він в цей час вже володів чотирма легальними іномарками? Якщо він не перевертень і хабарник, та має гроші злочинним шляхом)

Підробивши документи, донедавна спокійно роз'їджав на цих машина Ананьївщиною, за межі району не визджав, бо машини в угоні і пробиваються по базах.

Але хтось із небайдужих ананьївців подав заяву про цей кримінальний злочин у Подільську поліцію. І Тищенко, дізнавшись про це, машини сховав. Мав намір продати їх, але не знайшов лоха. З часом усе устаканилося, і тепер на одній з цих машин по району їздить депутат Ананьївської міськради Олег Костін.

Ось заява у поліцію, де описується детально цей злочин:




Ви уявляєте, керівник поліції, а потім голова громади, свідомо їздить на крадених машинах та ще й підробляє документи на них! Чесний державник, нічого не скажеш! Це, мабуть одна з реформ, які декларує Юрій Тищенко і про які він розповідає начальнику штабу Української Добровольчої Армії (УДА) Сергію Ільницькому

А тепер про головне і найсвятіше народне добро. Поки депутати у ВР думають, що робити із землями сільськогосподарчого призначення, Костін і Тищенко для себе це питання вже вирішили: віджимати рейдерським чином під свою фірму! Віджимати кримінальними методами, фальсифікацією документів, підробками, залякуванням людей, тортурами, спаленням хат і машин тих, хто не погоджується їм землю віддавати. (Для силових злочинних методів, залякувань і знищення майна Костін і Тищенко завели собі банду місцевих тітуханів, переважно спортсменів, які тероризують місто!)

Про те, як Тищенко, Костін та їхня банда внаглу збирають чужі врожаї, а їхня тітушня б'є власників землі, що намагаються захистити свої врожаї від грабіжників історій на Ананьївщині безліч. Але Костін і Тищенко пішли ще далі, вони вимагають з фермерів гроші за дозвіл зібрати свій врожай. Наприклад, з власника фірми ПП "Агро-Діс" вимагали 70 тисяч доларів. Звичайно, за такі гроші колишній поліцейський і "волонтер" можуть зустрічати Новий рік у найкращому готелі Дубаї з крабами і дорогущим віски.

Ось небайдужі люди зафіксували момент збору чужого врожаю Тищенком.

Та ж сама історія відбувалася із ФГ "ЗАДУМ" із Долінського. Таких історій на Анаьївщині безліч.

Тищенко, навіть будучи керівником поліції, мав фірму ПМП "СІМТЕКС", що вже є порушенням закону. Ставши головою ОТГ, він переписав фірму на маму. Але методи захоплення громадських земель не змінилися.

Латифундист Тищенко має наразі більше 1000 гектарів землі сільськогосподарського призначення. Більшість її була отримана незаконним та відверто злочинним чином, і оформлена на фірму.

Ось декілька прикладів: віджаті 10 гектарів землі і поруйнована птахофабрика фермерського господарства "Степ" власником якого є Костинський Петро Петрович. Успішне господарство господарює з початку 90-х років. Законно оформлена земля майже 30 років не викликала ніяких сумнівів, усі документи оформлені належним чином. Звичайно, 10 гектарів потрібні були Костинському для вирощування культур для годування птахів. Але, ставши головою ОТГ, за допомогою свого спільника старости Перемана А.Г. розпаював чужу землю і роздав паї "своїм людям", які передали їх в оренду ПМП "СІМТЕКС". Свою часточку тут отримала і головна бютівка Ананьївщини Світлана Глущенко. Крім того, була нанесена  шкода птахофабриці. А на Костинського П.П. заведена кримінальна справа. Також йому за спротив спалили автомобіль.

Іншого фермера, який із рушницею вийшов захищати своє майно, теж побили і завели на нього кримінальну справу.

У наступного фермера віджали 30 гектарів підробкою документів. А коли він вчинив опір тітушки Тищенка спалили йому дві вантажні машини і хату.

Історія із землею фермера Крисака Олександра Володимировича і зовсім із області фантастики, фантастичного "кидалова"!

Ось подивіться його заяву в поліцію, аби зрозуміти увесь той бандитський беспрєдел, який влаштували на Ананьївщині голова ОТГ Юрій Тищенко і депутат Олег Костін:

"Державник" Тищенко і "волонтер" Костін кинули із землею і АТОшників, викупивши у багатьох земельні АТОшні паї за 300 доларів. Заплатили 300 доларів і узяли довіреність оформити ці землі на себе. Дмитру Ярошу і Сергію Ільницькому, як людям, що воювали, ці реформаторські підходи Тищенка-Костіна, мабуть, дуже подобаються! Адже у Тищенка "державницька позиція", адже Тищенко "енергійний і небайдужий очільник Ананьївщини"!

На Ананьївщині простим людям практично неможливо отримати належні земельні паї, а у тих, кому усе ж таки вдалося отримати землю від Держави, Юрій Тищенко, відбирає просто своїм наказом, нахрапом, безпрєделом. Хоча не має права це робити!

Усю землю Тищенко роздає своїм людям, які тут же продають чи здають в оренду фірмі, яку зараз очолює мати Тищенка, а фактично власником є він.

Ось у такій обстановці, за таким тронним столом працює Царь Юрій 1. Навіть столи для відвідувачів поставлені нижче, аби вони дивилися на Царя Юрія1 знизу уверх і відчували себе холопами! Це стіл рефоматора з державницькою позицією.

                                                                Межигірря 2

Але найнебезпечніше, що роблять Костін з Тищенком це те, що заводять на Ананьївщину Гончаренка із Шмушковичем, які є відомими рейдерами і антиукраїнцями. Ці колишні затяті регіонали намагаються встромитися в патріотичний рух, аби далі грабувати Україну. І тут в головній ролі виступає Олег Костін, який забезпечив подяку від Дмитра Яроша не тільки Тищенку, але й Шмушковичу. Це за межами добра і зла! Невже Ярош не знає, хто такий Шмушкович?

                              Найвідоміший шахрай, рейдер та схемщик регіонал Одещини

Невже Дмитро Ярош, який є представником добровольчого і націоналістичного руху, не розуміє, що такими подяками і селфі він легалізує цю мерзоту? Фактично видає їм індульгенцію за їхні колишні злочини і за ті злочини, що вони ще створять, прикриваючись його іменем? А вони вже це роблять, залякуючи людей його іменем.

Особливо буйствує Міша Шмушкович. Ну і Тищенко з Костіним не відстають.

В очах місцевого населення  це повна дискредитація добровольчого і націоналістичного рухів руками Яроша.

Невже Ярош настільки вірить пройдисвіту Костіну, що не перевіряє, кого він йому підсовує?

Але це наша рідна земля, і ми, загін Котовських Партизанів і редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ, будемо невпинно викривати злочинців: рейдерів, рекетирів, корупціонерів, шахраїв, нещадно боротися з ними!

Наш зброя завжди чиста!

Слава Україні! Смерть ворогам!


24 коментарі:

  1. Цій статті немає ціни - осталось тіки пакувати!

    ВідповістиВидалити
  2. Всіх цих шмушковичей, тищінків, колесніків і Ко - на нари, давно пора!

    ВідповістиВидалити
  3. Як людина яка мешкає в Ананьїві кажу усе чиста правда!

    ВідповістиВидалити
  4. Они просто убивают всех!

    ВідповістиВидалити
  5. Чиста правда, до єдиного слова, шкода, що ніхто цих мразот так і не посадить, а до влади дійсно прийшли феодали, які скоро введуть кріпосне право

    ВідповістиВидалити
  6. Мрази хуже фашистов! Люди живут в страхе. Могут придти и забрать все что им нравится!

    ВідповістиВидалити
  7. Вы ще забули про Щербіну ананьївського та ґудзики, які ведуть до Липецького фермера

    ВідповістиВидалити
  8. Землю Тищенко дає тільки тим, хто одразу ж в його кабінеті погоджується її за копійки продати його фірмі ПМП "СІМТЕКС". П'яний якось кричав, що він Цар а ми усі його раби! Хто не буде на нього працювати він на війну пошле, бо в нього друг Ярош!

    ВідповістиВидалити
  9. Просто шок!!! Як, пройдисвіти, що при владі, займаються рейдерством та бандитизмом!!! І цілі села - їх царство, разом з тими, хто живе на своїй землі - фактично їх раби!!!

    ВідповістиВидалити
  10. Пугая внешними врагами, нас убивают изнутри, но не меняется с годами, девиз царя: воруй и ври! А.С.Пушкин, 1930

    ВідповістиВидалити
  11. Віддайте землю селянам, тварюки!!!

    ВідповістиВидалити
  12. Це шакали! Ненаситні шакали, які грабують Україну і знищують усю надію в українцях. І це під час війни! Знаю обох особисто, тому чесно свідчу!

    ВідповістиВидалити
  13. Вбивча інформація - дякуємо КП, що завжди сміливо й правдиво освітлюєте події області! Натхнення вам!

    ВідповістиВидалити
  14. Все правда. Эти твари возомнили себя богами, а людей скотом, ихними рабами. Их давно самих надо в альфатер, а лучше просто уничножить! Отольются кошке мышкины слёзы! Да и казашку надо на место поставить, а то возомнила себя царицей!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Казашку на царство?!!! Охухіли зовсім ці уроди?!!!

      Видалити
    2. А що Ярош не казашка, не так само під Костіним ходить?

      Видалити
  15. Людей вбивають, землю відбирають - невже за таку Україну боремось? Голови ОТГ плюють на Закони, людей принижують, знищують - підкупом приходять до влади. Нікому пожалітись?

    ВідповістиВидалити
  16. По всій країні таке-та Ананьїв- волосся дибки( Тварі, а не депутати!

    ВідповістиВидалити
  17. Знають суки толк у пиві, Стелла Артуа п'ють, баланду би їи тюремну хлібати!

    ВідповістиВидалити
  18. Таке по всій Україні, влада тітушок, нічого не змінилось, а ще гірше ніж у 90 х

    ВідповістиВидалити