вівторок, 31 серпня 2021 р.

Наші герої! БЮТ любить Дзержинського!

Пан Радковський, особа сумнівної біографії (ми не тільки про його, швидше за усе корупційну, дружбу з Мішею Шмушковичем, але й про його діяльність на посаді секретаря ЧМП, у той час коли Черноморське пароплавство розкрадалось і розпродавалося!) вручав БЮТівські грамоти найкращим бютівцям Одеської області.

Вибір одного із номінантів-лауреатів на відзнаку нашу редакцію не просто вразив, ми звикли до безсоромного цинізму партії БЮТ та її лідерки, а викликав нестримну огиду.

Ось цей обраний. Знайомтесь, Юрій Тищенко, голова Ананьївської громади.

                                                                Радковський праворуч

Юрій Тищенко раніш працював заступником начальника Ананьївської міліції, поки його звідти не звільнили за непрофесіоналізм. Дочекалися, поки підберуть заміну і звільнили. Для нашої редакції Юрій Тищенко більш знайомий як прислужник головного мафіозі і кримінальника Півночі Одещини Ігоря Чорного. На своїй міліцейській посаді Тищенко, насамперед, обслуговував інтереси мафіозного клану Чорного. Чорний сам із села Байтали Ананьївського району (яке, до речі, є батьківщиною ще одного кримінальника Юріка Майтали) і вважав Ананьївський район своєю вотчиною. Відповідно йому був потрібен смотрящий з місцевих правоохоронців, ним і став Юрій Тищенко. Ігор Чорний навіть мав амбітні плани зробити Юрія Тищенка головою Подільського відділку поліції.

Але найяскравішою характеристикою Юрія Тищенка є його політичні та йдейні погляди та уподобання.

Ось це фото "патріота" Юрія Тищенка було опубліковано в більшості Одеських ЗМІ.

                                                                     Юрій Тищенко унизу

Опубліковано фото було наприкінці 2015 року. Нагадаємо, вже майже 2 роки Україна стікала кров'ю, і хлопці-добровольці клали своє життя і здоров'я на фронті, воюючи з російським агресором. А Тищенко молився на кривавого ката України Фелікса Дзержинського!

Після того, як Тищенка було вигнано з лав міліції, він довго і безуспішно намагався відновитися.

На виборах у 2020 році, на гроші одеської мафії, у якої є економічні інтереси в Ананьївському районі, Тищенко, шляхом грошового підкупу виборців, став головою Ананьївської громади.

Так може він Радковському теж дав хабаря, аби отримати грамоту?

Чи партія БЮТ всерьйоз вважає прихильників Залізного Фелікса героями, гідними їхньої відзнаки?

Така їхня політика?

Тягнуть у свої лави різних кримінальників, облизують їх, а потім дивуються: чому вони - політичні лузери?

Вегной догогой идьотє, товагищи!

6 коментарів:

  1. Риба тухне з голови - гарно описали зв'язок: Радковський-Шмушкович-Чорний-Тищенко.
    Бізнес-кримінал-міліція-громадські посади. То чому ж так погано живемо?

    ВідповістиВидалити
  2. Невже люди не розуміють: ви взяли ті п'ятсот гривень чи пакунок з цукром, а на томість вділи на шию ярмо на кілька років.Бо роздані гроші відбити треба й навар отримати. Невже немає в Ананьєві порядних людей на громадські посади?

    ВідповістиВидалити
  3. Людям обіцяють золотий гори, до виборів. Та обіцянки - цяцянки. Громада має право перевибрати голову, чи депутата, який не виконує обітниць?

    ВідповістиВидалити
  4. 25 серпня шістки Чорного на призвисько Юрко-дурко він же Юра Тіора відмовлено судом в поновленні на посаді в прокуратурі. Поздоровляю команду дебілів.

    ВідповістиВидалити
  5. Этот Тищенко моральный урод! Сколько он зла людям сделал, когда ментом был!

    ВідповістиВидалити