неділю, 5 вересня 2021 р.

Зажучковали, демони! Самопіар по-подільськи!

Відомий "зливний бачок" Одещини сайт "Спуская" видав черговий перл із рубрики "Нам так хочеться!"

І у своїй їнформашкі сайт повідомив, що зацькований інопланетянами подільський бізнесмен і депутат від фракції "Єбануті Сектанти" Олежка Янчевський "обнаружил" на своїй загадковій примарній машині "YANCHIK" "жучок", що мав повідомляти НЛОшникам про переміщення Олега Янчевського по планеті.

Об'єктивності сайта вірити важко, знаючи про невимовно пристрасні поцілунки у десна його власника Міші Шмушковича і карколомно постраждалого депутата Янчевського. В одному баняку вони разом свої яйці гріють. Одні й ті ж профурсетки їхні яйці вилизують. Тож писати про психічні розлади свого підлеглого є дном і ознакою маргинальності!

А знаючи про маніакальні схильності Олежки Янчевського до химерних загроз з боку підступних прибульців з Альфа Центавра, викликає і підозру психічний стан його хазяїв Гончаренка і Шмушковича, які на повному серьйозі публікують цей брєд!

Та хто на нікчему Янчевського цілу кулю буде витрачати, не кажучи вже про недешевий  GPS-жучок?

Але розглянемо версії.

Перше, що хочеться спитати: а в голові своїй він жучка чи жучку "не обнаружил"?

Так буває, коли маєш справу з прибульцями. Навіть у власних страхітливих фантазіях.

Значить, версія перша, якщо жучок існував, а не є плодом запаленої фантазії пана Янчевського.

Жучка встановила тихим сапом коханка Олега Івановича Веронічка Паспарту, аби прослідкувати чи не віддає він свої депутатські сили іншій коханці. Бо обіцяна Паспарту квартира у Подільську досі є міражем, як і так звані прибульці. А якщо Олежка гарує ще на комусь, то квартира упливає срізь кривуватенькі пальці Веронічки. І оскільки Паспарту на сесії міськради приїзджає на на цій машині і уїзджає з сесії на ній же, то можливість приліпити жучка у неї найбільша і найвірогідніша.

Можливо також, ще одна "віагрова" коханка Олега свєт Івановича Ірина Б. жучка запхала, якщо жучок існував, бо тут треба слідкувати не тільки за ймовірними коханками, але й за конкуренткою Паспарту. Веронічка пішкодрала обганяє "Фольксваген" Янчика на будь-яких дистанціях.

Янчевському би із своїми бабами розібратися, а потім вялиє члени у політику сунути. Казали ж Фоксу: кабаки та баби доведуть тебе до цугундеру!

У їхньому випадку до психіатричної кліники.

Далі. Дружина Янчевського, звичайно, жучка, якщо він був, не ставила. Вона знає про усі походеньки Олежки. Там усе відрегульовано.

Тож найбільш вірогідна версія: жучка зашпандорила якась із коханок. Хто саме, ми доручимо це розслідувати сайту "Думская".

Версія друга: самопіар.

Рейтинг депутата Янчевського і партії ЄС у Подільську настільки низький, що скільки не нагинайся, сапаючи електоральне поле, ніхто ззаду не підкрадеться.

Сдулися не надувшись. Роздуті щоки і вирячені від напруги очі на смішних відео не рахуються.

І шо з цим робити?

Ну, тобто, у депутата Янчевського залишалося два шляхи для піддняття в'ялого рейтингу: або траванутися діоксином, як Ющенко, або приліпити собі жучка на зад, поки що на зад машини. (Але, на нашу думку, скоро жучки, замасковані під мандавошок!, будуть і в трусах Олега Івановича знаходити).

Як бачимо не надто сміливий Олег вибрав другий спосіб. Хоча перший був би надійніший.

Прагнення до самопіару у Олега Янчевського настільке нестримне, що не тільки якогось жука, він чупакабру до втрати свідомості би зацілував, якби чупакабра пообіцяла йому підняття рейтингу на 2%. Хоча після Паспарту і чупакабра - не жаба.

Подільчани, ми вам радимо берегти свої мізки не від впливу якихось прибульців-інопланетян, а від шкідливого впливу вкидів деяких сайтів-"зливних бачків" та, руйнівної для міста, діяльності окремих депутатів.

Бережіть себе! Хай щастить!

P.S. Янчевський у своїй заяві стверджує, що поліцейські його не люблять... А за що їм тебе, Олежка, любити, коли ти ходиш і пропонуєш поліцейським гроші, аби вони відкрили кримінальні провадження на твоїх опонентів?

А не забуваймо, що кожного свого політичного опонента керівник осередку ЄС вважає ворогом. Отакий європеєць!


12 коментарів:

  1. Палиту приворожить хотела. Сняла с холодильника магнитик и приклеила!)))

    ВідповістиВидалити
  2. Мої співчуття громаді Подільська - депутат ще той прєдставітєль...

    ВідповістиВидалити
  3. Навіщо жучок в машині - він в ній якісь сходки проводить?

    ВідповістиВидалити
  4. Хто розумніший - вже тікають з тої ЄС, як криси

    ВідповістиВидалити
  5. У Янчевского несколько автомобилей, которыми он пользуется. Почему остальные не проверил? Явный разводняк и пиар. Ведь если он считает, что за ним следили, должны были бы поставить на все. Ведь никто не знает на какой машине он сегодня поедет. А если этой пользуется чаще, то на конспиративную встречу поедет на другой.

    ВідповістиВидалити
  6. А що за ним слідкувати? - він же не криється, живе хазяїном життя, можна сказати - на показ!

    ВідповістиВидалити
  7. Жулик он. Что в бизнесе что в политике. Просто непорядочный челавек. И история эта с жучками тоже жульничество. Сам наверно и поставил.

    ВідповістиВидалити
  8. Вот клоун этот Янчевский!)))

    ВідповістиВидалити