понеділок, 13 вересня 2021 р.

Кримінальна хроніка Подільщини. Випуск № 4

Ну Кодимщина вирує і буяє, фестивалить без фестиваля.

Особливою брутальністю в Кодимському районі виділяється село Пиріжна. (Ну, ви вважаємо, недаремне. Це ж батьківщина Вови Стакана, а він відомий брутальний дебіл). Чоловіки сестер там просто безчинствують! Один з них побив сестру дружини, вона сидить і плаче. Другий не віддав сестрі дружини телевізор з хати покійної матері. Жлобське якесь це село Пиріжна!

Слобідка за розгулом злочинності неодмінно в лідерах. Нещодавно пограбували навіть прикордонців. Навіть пес Алий не допоміг. Винесли з будівлі, що належить прикордонцям сантехніку і електропроводку. Явно діяла група кацапських диверсантів. Їхній почерк. Так само вони діяли в Грузії та на Донбасі. Карацупа плаче в сторонці і тихо матюкається.

Також у Слобідці зять, за словами заявниці у стані алкогольного сп'яніння, дебоширив, кричав на тещу і ганяв її віником по кухні. Культурно відпочивають, бл...ть, слобідчани! Розвага називається: "Роби з нами, роби, як ми, роби краще за нас!"

Ну і, звичайно, слобідчани незаконно експлуатують земельні діляночки. Статтю 53 КУпАП та п. г ч.1 ст. 211 Земельного Кодексу України та ст. 56 КУпАП декотрим вже виписали. Ну земельне питання зараз усіх зіпсувало у Подільському районі. А так: люди як люди, нічого у них не відбереш, не віднімеш і не висмикнеш.

Центр Кодимської громади місто Кодима відмітилася кражею грошей у колег по роботі, погрозами переламати ноги та нецензурною лайкою з боку колишнього військслужбовця у бік, знов ж таки!, колеги по роботі. (От якісь не дружні трудові колективи на теренах Кодимщини!  Чи то біржа труда у Кодимі недопрацьовує, чи то етику в школах та вишах погано вчили)

В Баштанкові та Загниткові уркагани зовсім розперезалися, от не дотримуються правил адмін нагляду. Швендяють, де заманеться. Хоча за рішенням суду мали би сидіти вдома. Але пильні земляки їх вчасно здають поліції, що не може не радувати.

І тільки у Івашкові, як у Багдаді. Все спокійно і павичі берегом ставка ходять. Періодично "слышится смех какой-то гражданки в лодочке".

Літо минає, наближається бабине літо, і наростає загроза згвалтувань з боку представниць жіночої статі. Радимо кодимським поліцейським: якщо бачите, що якась жіночка тягне мужичка у лісосмугу - негайно реагуйте!

Бережіться берегинь, козаки!



2 коментарі:

  1. Лідірує Балта, з її чорними лісорубами та попуститєльством мера. Наздоганяє Подільськ, майже ноздря в ноздрю, з земельними махвнаціями депутатів ЄС (((

    ВідповістиВидалити
  2. В індивідуальному заліку - пальму першості ділять подільчани: Десятников, Левицький, Чорний і Майтала - вроді й збиті льотчики, та на капості завжди на поготові!

    ВідповістиВидалити