четвер, 30 вересня 2021 р.

Як злочинний перевертень Левицький грабував і катував пенсіонерів!

Редакція сайту КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ обіцяла розповісти про кримінальні злочини Віталія Левицького під час його служби в міліції. Ця істота зараз видає себе за поборника якихось прав, насправді, займається шантажем і вимаганням грошей у людей.

Нагадаємо цьому покидку історію з Безею і Вороною, у якій склад його злочину незаперечний.

Безя і його співмешканка Ворона займалися грабежем і катуванням пенсіонерів, в основному в районі вулиці Комсомольської та прилеглих провулків. Уся котовська міліція розшукували цих відморозків і безпредєльщиків. 

Вони були звільнені по УДО і перебували на обліку у Кримінальній Виконавчій Службі Котовського відділку міліції, яку тоді очолював Левицький Віталій Олександрович.

І поки уся котовська поліція розшукувала цих нелюдів, Левицький ставив їм галочки, буцімто вони регулярно приходять у поліцію і відмічаються у нього. Також цей злочинний перевертень писав звіти буцімто вони постійно перебувають за місцем проживання, і ночують там, згідно проведених ним перевірок.

Насправді з Левицький просто покривав цих злочинців і стимулював їх до злочинів, оскільки отримував 50% від награбованого!

При затриманні Безя і Ворона дали покази на яких показали справжню роль міліціонера Левицького у цій шайці.

Але колеги пощадили цього покидька, і його просто відправили на пенсію. Честь мундира то річ яка, на жаль, як монета має дві сторони.

До речі, про затримання Безі і Ворони. Коли міліціонери, вирахувавши їх, прийшли їх затримувати злочинці вже чекали правоохоронців і накинулися на них з ножами.

За нашими журналістькими данними це саме Левицький попередив злочинців про прихід міліціонерів і дав наказ убити своїх колег. Чи розраховував на те, що при опорі самих злочинців можуть убити. І тоді його роль у злочинній схемі буде прихована і нерозкрита.

Отака це істота, цей злочинець, цей перевертень, що тепер дзвонить очільнику обласної поліції, генералу Семеншину, і розповідає йому про поганих поліцейських.

Він продовжує за гроші підставляти своїх колишніх колег, які не дали йому зреалізовувати кримінальні схеми.

Але ми віримо що справжня сутність цього ганебника і збоченця буде викрита не тільки перед широкою громадою, але й у судових кримінальних справах!

Описані події відбувалися у 2006 та 2007 році.

Слава Україні!

12 коментарів:

  1. Просто пидарас и мамкоёб!

    ВідповістиВидалити
  2. Эта сволочь всегда был преступником и на рботе в милиции и на пенсии...

    ВідповістиВидалити
  3. Мразь, извращенец, конченная тварь!

    ВідповістиВидалити
  4. Безя и Ворона умерли от спида в тюрьме, они были конченые, и им было всё равно что убивать что грабить. А эта сволочь использовал их. Забирал у них почти все деньги, что они пытками забирали у пенсионеров. Вот кто настоящая сволочь и подонок!

    ВідповістиВидалити
  5. Я его соседка он издевался над своей женой Булгар и она ночью через окно убежала от него. Теперь она работает в прокуратуре, а он своему ребенку не платит алименты.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Невже Булгар була дружиною Левицького? У нас дещо інша інформація

      Видалити
    2. О Булгар. Толстова Елена Васильевна родилась в селе Новоселовка училась в Котовском медучилище и там познакомилась с Левицким когда он работал в милиции. После окончания училища жила с Левицким. Когда он отморозок узнал что она беременная, тогда и выгнал ее на мороз голую. Это знают все соседи. Ребенка Левицкий не признает.

      Видалити
    3. Да... Отъявленный мерзавец!!! (((

      Видалити
  6. Мамкоёб левицкий это педерастическая сука!

    ВідповістиВидалити
  7. Страшна людина, цей Левицький - гнітить те, що й сьогодні він в "строю", правда поза законом - по ту сторону (((

    ВідповістиВидалити