вівторок, 21 вересня 2021 р.

Як подільська мафіозна Нежить розвела на гроші араба і отримала додаткове злочинне фінансування!

Кримінальник і наркоман Юрік Майтала та кримінальник і збоченець Вєталь Левицький, про злочинну мафіозну діяльність яких на сайт писав багаторазово, вчергове шляхом шахрайства видоїли гроші у підприємця.

Але спочатку про терпілу.

Це громадянин Іорданії Аль Хавамли Хишам Ахмед, власник сумновідомого закладу "Сказка Востока". Цей заклад відомий подільчанам не тільки, як пристанище великих зелених мух у залі і тарганів у шаурмі, але й як безпредєльний наркопритон, де не тільки продають наркотики, але й вживають їх прямо у закладі, не приховуючись!

Свого часу певні праоохоронці взяли іорданського громадянина Ахмеда за жопу, впіймали на торгівлі наркотою, але не посадили, а запронували йому влаштувати провокацію, проти тодішнього виконуючого обов'язки керівника Котовської міліції Івана Гаци. Іван Андрійович тільки-но повернувся з фронту, і був призначений на цю посаду, оскільки користувався авторитетом у співслужбовців. Що не сподобалось іншому вічному претенденту, і він влаштував цю провокацію, нібито самий чесний араб Ахмет, дає хабаря Івану Андрійовичу. 

Звичайно, ніякого хабаря пан Гаца не отримував, в руках цих грошей не тримав, а все базувалося на показах дільничого, якого змусили сказати, що він ніс хабар Івану Гаці.

Але чомусь не доніс. Внутрішня безпека з Одеси, чомусь не дочекалася поки дільничий пройде 200 метрів від забігайлівки "Сказка Востока" до кабінета керівника поліції.

Конєвщинський, підлото, це ще один гріх за який ти горітимеш у пеклі! За усіх поліцейських, яких ти підставив, і здав своїм корєшам із УВБ!

Після цього Іван Гаца виграв усі суди, і зараз триває останній.

Шакали Левицький і Майтала, бандити з ОЗУ Чорного-Галактіонова, нишпорять по місту у пошуках грошової здобичі. (Чорний і Галактіонов урізали їм виплати, тож вони стали брати замовлення в усіх підряд, як то Янчевський, Понепалючка тощо, і самі вигадувати шахрайські оборутки)

І от вони вирішили розвести іноземця, іорданського араба Аль Хавамли Хишам Ахмеда, залякавши його, що якщо І.А. Гаца виграє суд, то бідолашного араба посадять в тюрму за брехливі свідчення. А слідство базувалося виключно на побрехеньках взятого на наркоті араба!

Залякали його до такого ступеню, що він погодився на поїздку з ними на прийом до очільника Обласного управління поліції, і там збільшив свою провину новими брехливими твердженнями.

Переляканий Ахмед виплатив шахраюгам велику суму грошей. Майтала забезпечений наркотою, а Левицький - памперсами для дорослих!

Крім того, Левицький і Майтала тепер безкоштовно щодня з ранку до вечора розкошують у наркопритоні "Сказка Востока": набивають шлунки їжею і  мізки наркотою. Свідків їх постійного перебування у закладі Ахмета - хоч греблю гати!

Отак наркоман з 35-річним стажем, 6 разів судимий кримінальник Майтала і злочинний колишній міліціонер Левицький, який був по тихому звільнений з міліції за злочини, отримали, крім кримінальних грошей, ще й колету з мухами.

Мафіозний клан, найбільший на Півночі Одещини, клан Чорного-Галактіонова, намагається будь-яким чином усунути керівництво Подільської поліції, аби повернутися до своїх злочинних схем: наркотрафік та наркоторгівля, контрабанда, рейдерство, обкладення кримінальним податком усіх підприємців та фермерів Подільського району, вирубкаа лісів, вуличні грабежі та розбій.

Враховуючи повну бездіяльність Подільської прокуратури при новому очільнику, який і сам має тісні зв'язки із кланом Чорного-Галактіонова, Подільский відділок поліції лишається єдиною перешкодою на шляху кримінальників!

(Треба також відмітити роботу осередка СБУ, але їхнє завдання - державна безпека, громадською ж займається лише поліція)

Подільчани, не будьте байдужими! Підтримайте наших поліцейських, як що не хочете жити у кромішному пеклі кримінального безпредєла!

Ми віримо нашим побратимам-атошникам, які працюють в Подільському відділку поліції, бо бачимо їхні справи!

Про конкретні досягнення подільських поліцейських ми зробимо окремий грунтовний матеріал

 

4 коментарі:

  1. Чорний, Галактіонов, Конєвшинський Левицький, Майтала, Ахмед з його наркотою - такі і їм подібні - найбільша небезпека для країни, бо роблять її слабкою через зневіру людей у справедливість - тому і для СБУ, і для внутрішньої безпеки непочатий край роботи. Тримаймося!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Завтра 30 сентября в Сказке востока будет сходка этих людей. Там готовятся, накрывают столы для гостей, будут праздновать снятие Ноздратенко.

      Видалити
    2. Зняли начальника поліції - за що? - в кої віки нормальна людина на цій посаді. Що коїться?

      Видалити