суботу, 11 вересня 2021 р.

Кримінальна хроніка Подільщини. Випуск № 2

В Подільському районі життя продовжує вирувати, хоча із різним ступенем інтенсивності та ККД.

Наприклад, у Балті усе скучно, мабуть, поліційна профілактика дає свої результати. Хоча там і вирує тайфун, але він зачіпає обмежене коло осіб, виключно, депутатів і керівництва мерії, і тайфун прийшов із Києва. Тайфуну дали ім'я: "УСРітся, падли!"

Але по порядку: в Балті невиличка пошесть: чомусь багато містян наносять собі рани (колоті, різані, забої тощо) по необережності, викликають поліцію, а потім відмовляються подавати заяви, посилаючись, що самі винні і усе відбулося по необережності. Своєї провини у тому, що хлопці, як казав кіт Бегемот, "машину казенную гоняют" заявники не відчувають.

Також у Балті трапляється те, що вченні називають парадоксом. І хоча громадянин колишній прапорщик Міша Чабанюк просто мудак і рейдер, але став учасником соціального парадоксу. Балтянин Міша пише кляузи на керівництво Подільського відділку поліції (навіть чомусь на мілєйшего Васю Варшавського!) а подільчанин, співмешканець своєї мами, Віталік Левицький пише кляузи на керівництво Балтського відділку поліції і посадових осіб Балтського відділу Державної виконавчої служби. (Цікаво, що там у нього балтські правоохоронці конфіскували? Гумовий фалоімітатор?) Єдине, що об'єднує цих двох блохошукачів це спільний друг рецидивіст Юрік Майтала. Але учасниками жорсткого сексуального парадоксу у збоченій формі ці двоє стали. Пір'ячко їм в гузно і пустити за вітром!

Ну, звичайно, в селах Карамалюківка, Пасат і Піщана громадяни поматюкалися одне на одного, і особисто і по телефону. Куди ж без цього, бразильських серіалів більше по телевізору не показують, звідки селянам культури набиратися? Факти матюків документально не підтверджені.

А от кримінальна історія в Балті, у якій собака... ні, не зарита, а привита!

У мешканця вул. Щорса, м. Балта, втекла собака. Через певний час до нього придибуляв "маловідомий чоловік" (блін, це як? Або він знайомий, або незнайомий! Чи "маловідомий" це той з ким мало випили?) і почав погрожувати заявнику, що якщо він не дасть йому грошей, то він заявника поб'є! Бо він прихистив собаку заявника і навіть зробив їй за гроші прививку! (Від ковіду, чи що?) Отакий дешевий собачий шантаж по-балтськи! Рекет по-жебрацьки! Рекетир і шантажист, за словами заявника представникам поліції, перебуваючи у нетверезому стані, забрав собаку та скрився на а/м Жигулі зеленого кольору. Ніяких політичних асоціацій заявник не проводив! Це співпадіння. Встановити місце знаходження, місце мешкання і напрям у якому поїхав підозрюваний не вдалося, оскільки пояснення заявника були нечіткими. Цікаво, а чи перевіряли самого заявника на стан алкогольного сп'яніння?

Ну і вишенька на тортику!

На Балтську мерію та міськраду нагрянув тайфун "УСРітся, падли!" Тобто, завітали у гості з Києва співробітники Управління Стратегічних Розслідувань. Не з тортиком і вишенькою, а з ордером на обшук і виїмку!

За нашими редакційними достовірними данними по справі "Чорних Лісорубів", про яку ми вже писали і ще багато напишемо!  http://kotpartizanen.blogspot.com/2021/09/blog-post_6.html

Були у Серьйжі Мазура вилученні електронні носії (жорсткі диски комп'ютерів тощо) бухгалтерська та інша документація. Яйці прищемили класно!

Як ми і інформували читачів у попередніх статтях, мер Балти Сергій Мазур брудно та істотно замазаний у кримінальній справі "Чорних Лісорубів".

Але редакційні аналітики вказують на єдиний рятувальний шлях, яке слідство залишить вже майже колишньому меру Мазуру. Йому запропонують співпрацю зі слідством, по дачі показів на його шефів: Льошика Гончаренка та Мішу Шмушковича. Оттоді, як писав Михайло Булгаков у тому ж знаменитому романі, буде так: "Покайся, Никанор Иваныч, тебе скидка выйдет!"

Словом, сдавай валюту, Мазур! Сивочоленький ти наш мер.

Деякі подільські депутати із фракції "Єбануті Сектанти" люблять розповідати, що Балта рулить! Ну не в усьому, за масштабом злочинності їй до Чикаго далеко!

А ви, шановні читачі, бережіть себе і читайте КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ. Звісно, якщо хочете отримувати об'єктивну, неупереджену інформацію


8 коментарів:

  1. А чому Левицький "співмешканець своєї мами"? Розшифруйте, бо не зрозуміло.

    ВідповістиВидалити
  2. Обшуки у мера Балти? Та невже? - гарна робота бюро розслідувань чи божа кара?

    ВідповістиВидалити
  3. Приємна новина про Балтську мерії - скільки можна грабувати місто?

    ВідповістиВидалити
  4. Катюзі по заслузі... і так багато разів - і Мазурка, і Гончаренко, і Шмушковичу...

    ВідповістиВидалити
  5. Якби громада Балти, Подільська могла контролювати свої бюджети. Щоби витрати не були засекреченими, а кожен член громади міг ознайомитись

    ВідповістиВидалити
  6. Маза фака в тюрьму! Вор должен сидеть в тюрьме!

    ВідповістиВидалити