середу, 29 січня 2020 р.

Гомосексуаліста Майталу на цей раз відбуцкали жінки на базарі!

Майтала знову відгріб за підлість свого нраву. На цей раз від жінок середнього віку на базарі.

Воно прийшло у м'ясні ряди і почало критикувати у жінок-продавщинь ковбасу, гусей. Майтала кричало, що у нього гімно смачніше ніж іхня ковбаса, що його синя наколота шприцами і хуями жопа наркомана-підараса гарніша за їхніх синюшних гусей. Погрожувало, що висреться на прилавок, щоби покупці могли порівняти його гімно з їхньою ковбасою. І навіть потягнувся своїми щупальцями до ширінки штанів.

Обурені жіночки, які пишаються якістю свого товару, накинулися на Майталу і тупо злегінця (з ноги) відпиздили його. Вони вимагали, аби він припинив незаконну з'йомку і щоби Майтала відповів на свою аморальну поведінку. У відповідь на образи підараса вони називали його наркоманом, трутнем та бездєльніком.

Наркоман Майтала одразу прикинувся трупом і почав несамовито викликати "Швидку". Коли "Швидка" приїхала він продемонстрував "покрасненіє" на нозі і вимагав поміряти йому тиск. Ну чисто на колчаківських фронтах поранений.

Жінки, вже в більшій кількості, оточили "Швидку" і Майтала знову обісрався. Просив лікарів, щоби він дочекався приїзду поліції у салоні "Швидкої". У чому йому було відмовлено, бо швидка має рятувати хворих, а не бути притулком для симулянта.

Жіночки-працівниці, дійсно, були праві, коли говорили про незаконність з'йомки. Вони не є особами владних повноважень, не є держчиновниками чи публічними особами. Тому незаконна відеоз'йомка підараса Майтали є втручанням у їхнє особисте життя.

Кукарікання Майтали про те, що він фіксує злочин є профанацією і брехнею, оскільки, що є злочином, а що - ні, визначає лише суд. І чому 5 разів судимий Майтала вирішив, що це він має визначати що є злочином, знає тільки його роботадавець і сексуальний партнер Ігор Блядь Чорний.


Поліція врятувала обісраного Майталу від праведного гніву жіночої юрби. Замість подяки він почав ображати поліцейських. Худоба.

На тлі цього беспредєлу з боку Майтали маячила свиняча харя видного опоблоківця і валютника Міші Десятникова. Якого жінки звинуватили у кришуванні Майтали. І у рейдерстві на ринку.

А на цьому фото Майтала із своїми подєльніками до нападу на продавщинь. Мабуть, весело радиться, як краще образити жінок.



П.С. Що можна сказати, подільські жінки подали подільським чоловікам приклад, як треба поводитися із знахабнілим хамлом

18 коментарів:

  1. Кто на фото с Майталой? Черный? Максимов? Тот с бородой на Осипова похож.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Нас самих цікавить. Не Максимов точно. Але ще цікавіше, хто в тій куртці чорній спиною стоїть. Бо Юра нарколига увесь час до нього звертається. Може босс? А той з бородою охоронець?

      Видалити
    2. В черной куртке это Джейс Бонд! ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

      Видалити
    3. Ясно кто, это Сёма, криминальный авторитет, инструктирует Майталу. Сёма Майтале тож гроши платит.

      Видалити
  2. Редкостный пидерас! Ходит выклянчивает деньги!(((

    ВідповістиВидалити
  3. А шо за хуй этот пидарас Майтало в руках держит? Чёрный такой. Конский?

    ВідповістиВидалити
  4. Да есть женщины которые могут за себя постоять!!! Молодцы, так и нужно с этим наркоманом и бездельником поступать. Поддерживаю

    ВідповістиВидалити
  5. Хххххх бідненький поліцію звав 👮‍♂️🗣👹

    ВідповістиВидалити
  6. Бедные женщины,намерзаються за целый день на рынке.Да ещё и всякие уроды нервы трепают.Он что журналист?единственное на что он имел право это спросить документы на продукт и все.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. 100%! Ви абсолютно правильно, точно і чесно кажете! Дякуємо вам

      Видалити
  7. И я очень поддерживаю.наркоманам не место среди людей..и у него нет права снимать людей на камеру и выставлять в инет

    ВідповістиВидалити
  8. Питушара редкий его давно пора валить заебал пол города педик

    ВідповістиВидалити
  9. Сема и Майтала вот єто парочка. Ги-ги. А Сема всегда говорил что с наркотиками борется. Ги-ги.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Сема борется с наркотиками? Да у него все друзья -наркоманы! Огнев, Скулько, Майтала! Вы говорите смешные речи.

      Видалити
  10. от лошарраа! " запишите пожалуйста покраснения" гандон. коли ж його хтось реально відп...здить

    ВідповістиВидалити
  11. от чмо. ще й свою рожу наглу знімає. а це лікарям каже " пишите что краснота есть". коли його вже хтось реально відп...здить??

    ВідповістиВидалити