пʼятницю, 17 січня 2020 р.

Принцесса Ольга Мис...славська жаліється на Партизанів начальству!

Ну, по-перше, людина без почуття гумору, вважай - інвалід. Ми розуміємо, що у державних органах є квота на інвалідів, в першу чергу у правоохоронних. В першу чергу, на розумових інвалідів та хворих на аннорексію. Це є вагома причина утримувати на роботі у відділку поліції Мистиславську. Але не причина того, щоби жалітися їй на те, що у інших почуття гумору і сарказму присутнє.

По-друге, якщо у тебе зірочки на погонах, а не витатуйовані на цицьках, то ти - офіцер поліції. І знаходишся при виконнані. Службових обов'язків, а не твого позаслужбового вокзального покликання. І волати кожного разу, що тебе, жінку, ображають при виконанні клієнти, це сиволапа махрова "тимошенківщина", яка давно розвінчана і засуджена в українському суспільстві, у тому числі і вибором народу!

По-третє, Ольга Мистиславська чомусь уявила, що вона живе у князівстві Монако і крутить там жопою на правах і посаді принцеси. Що вона має особливі права бути поза критикою у громадянському суспільстві. Що вона для начальства і суспільства  раритетна, як вобла для пива. Ні, усі особи владних повноважень, держчиновники та публічні особи мають терпіти будь-яку критику не скиглячи! Це наш принцип. І навіть смерть нас з нього не зрушить!


Ми упевнені, що начальство Ольги Вокзальної не таке дурне, як вона, і добре розбирається, що в гуморі, що у жіночих сідницях.

Тож, Олінько, можеш одразу писати в "Спортлото" і помадою на хую свого коханця недопрокурора Тіори. Ще можеш подзвонити в рельсу

21 коментар:

  1. Сучка конченная, такая редкая тварь, что и сказать страшно! И это животное ещё на когото жалуется за оскорбления?!!! Коза безхвостая! Хай вспомнит сколько она дел наделала в нашем Окнянском районе! Сколько судеб людских поламала! За деньги! И для своего любовника Федосеева. Потом он плакал, что её сманил Тиора посулами карьеры, обещал её в Котовске сделать начальником полиции! Редкосная мразь эта швабра!

    ВідповістиВидалити
  2. Это ей Левицкий советует такую хуйню писать ночальству! Она под его диктовку пишет! Она и ему за судебные бумажки дает! Ну ебнутая нимфоманка ненасытная. Как таких профурсеток и шлюх в полиции держат? Позорище.

    ВідповістиВидалити
  3. К сожалению была история где мы с этой особой столкнулись. Наш сосед, власник магазина незаконно отнял часть территорий нашого двору. Эта продажная ментовка встала на его сторону и теперь нам сказала, что мы должны ему деньги. Мы понимаем, что эти деньги для нее, но ничего сделать не можем. Придется платить.

    ВідповістиВидалити
  4. Не знаю её, но много слышала от тех людей у которых она снимает. Редкая грязнушка, чучмечка, наверное и в работе такая же заляпа. Как её мужу бедному плохо придёться, когда она выйдет замуж.

    ВідповістиВидалити
  5. Об лобок она чтоли Тиоре челом бьет? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    ВідповістиВидалити
  6. Да она у Юрки хуй сосет. Юрка видео показывал нам. Чего она выебывается?

    ВідповістиВидалити
  7. Тварюка безпридельнічає, усіх на бабки виставляє, а зараз плаче крокодильячими сльозами, от курва! Хто їй повірить?

    ВідповістиВидалити
  8. Да она ебананная ебанашка, она недолго здесь а в стольки историй успела попасть. Я видел ее абсоютно пьяной в "Сказке востока" она пьяная танцевала и всех хлопцев за яйца хватала. Ее девки чуть не набили. Совсем дурная.

    ВідповістиВидалити
  9. Кончена простітутка. Це усі знають. І кого це дивує? Її керівництво? То хай розбереться.

    ВідповістиВидалити
  10. Поблядушка, усі знвють.

    ВідповістиВидалити
  11. Тварь редкосная, она еще комуто жалеется? А как людей грабила наклоняла не вспомнит? Только ее обидели а она нет?

    ВідповістиВидалити
  12. ЙОБАНА ХУДОБИНА, ВОНА ЩОСЬ НА ЩОСЬ ЖАЛІЄТЬСЯ? ТА В РОТ МИ ЇЇ ТРАХАЛИ!

    ВідповістиВидалити
  13. Хари Кришна,Хари Кришна, Хари Кришна!

    ВідповістиВидалити
  14. От жеж паскудниця, вонючка...

    ВідповістиВидалити
  15. Та хай уйобує до себе в Зеленівку і продовжує там торгувати тютюном і алкоголем! Базарно-вокзальна блядь! Тільки й вміє, що людей на касі найобувати!

    ВідповістиВидалити
  16. Тварь подлая! Знаю ее!

    ВідповістиВидалити
  17. Падлюка кончена, як ця поблядушка взагалі у поліцію потрапила?

    ВідповістиВидалити