четвер, 16 січня 2020 р.

Злочинці в Подільську не переводяться, як блохи на шолудивому собаці! Наша хроніка

І знову повертаємося до одного з найганебніших злочинців міста Подільськ першого заступника керівника Котовської місцевої прокуратури Тіори Юріка Парфірича.

Юркі-Терпілки, як називають Тіору його подєльніки по кримінальному бізнесу.

Як відомо у нашому місті стався підступний підлий напад на воїна-добровольця, учасника АТО, нашого захистника Олександра Ярошенка (Янгола).

Місцеві кримінальники-наркомани на замовлення мафії (імена замовників ми скоро оприлюднимо, коли закінчеться розслідування) намагалися вбити воїна, натомість від вижив, щоча і дуже важко травмований.

Прокурор Тіора Ю.П. намагається саботувати і фальсифікувати цю справу, перекваліфікувавши її на дрібне побутове хуліганство.

Він вже добився того, що небезпечних злочинців, як уявляють загрозу для суспільства, які вчинили страшний кримінальний злочин, випустили під домашній арешт!

Добився, саме за допомогою порушень слідства і грубої фальсифікації справи.

Прокурор Тіора усіляко вигорожує злочинців, приймаючи на віру усі їхні слова, фальсифікує докази, примушує фейкових свідків давати брехливі свідчення.

Злочинці на волі створюють тиск на слідство і свідків, намагаються робити підкуп. Їхні рідні збирають  по людях гроші на хабар. Мабуть, Тіорі.

Посібником в усіх злочинах Тіори по справі, у царині ведення і фальсифікації слідчих доказі і саботажу слідчих дій, виступає його коханка сідчий поліції Олька Вротівжопуславська, яку у місті знають, як вокзальну проститутку-аматорку.

Подивіться на відео, як цю ситуацію і злочинні дії прокурора Юріка Тіори і слідчого Мистиславської пояснює сам постраждалий воїн АТО Олександр Ярошенко (Янгол)


От серед цього ми й живемо, подільчани! І допоки ситуація обстоїть саме так, життя кожного із мешканців Подільська у небезпеці!

5 коментарів:

  1. Господи, как же эти обортни уже достали!!! (((

    ВідповістиВидалити
  2. Будет ли когда нибудь порядок у нас в городе?

    ВідповістиВидалити
  3. Янгол, держитесь!!! Мы вас знаем и ценим все что вы делаете!

    ВідповістиВидалити
  4. Гадины бесстыжие! Тиора редкосный подлец! А про эту малолетку ментовскую впервые слышу. Наверное не наша, не котовская?

    ВідповістиВидалити