субота, 2 жовтня 2021 р.

Майтала захищає гвалтівника-педофіла! ВІДЕО. (Дітям до 18 не дивитися!)

Пасивний пєдік Юрік Майтала, який працює на мафіозних недолюдків, любить захищати усіляку злочинну мерзоту.

На цей раз він вирішив вступитися за педофіла. Який згвалтував 13-річного хлопчика, відсидів у тюрмі 13 з 15 присуджених йому років, а після виходу на волю почав знімати порно з неповнолітніми дітьми і продавати в інтернеті.

Ось уривок з одного із відео, які робив цей маньяк-педофіл Момот. На відео цей 59-річний педофіл дефлорує 14-літню дівчинку.

Попереджуємо: людям із слабкою психікою та дітям це відео дивитися не рекомендовано. Усім іншим розглядати його як доказ по скоєному маньяком Момотом злочину

Прізвище Момот це не справжнє прізвище педофіла-гвалтівника, він узяв його після виходу з тюрми, аби випасти з поля зору правоохоронців.

І розпочав свою злочинну педофільську комерцію.

На той час Кіровоградський карний розшук очолював наш земляк Богдан Мельник. (Богдан - АТОшник, доброволець, комбат Добровольчого батальйону "Кіровоград". Реально, герой війни). Його співробітникам вдалося вирахувати педофіла і торговця порнографією з неповнолітніми дітьми.

При затриманні один із співробітників, обурений побаченим, вдарив педофіла. (А скажіть нам, чи витримали би ви, бачачи справи цієї мерзоти, який сексуально гвалтував дітей?)

Після цього кримінальник-педофіл, який отримав 15 років ув'язнення за згвалтування 13-річного хлопчика, подав заяву, що, буцімто, його шантажували, вимагали гроші і били підлеглі Богдана Мельника. І це незважаючи на повну кількість доказів, відео і фото, його злочинної діяльності як гвалтівника дітей і розповсюджувача дитячої порнографії.

Звичайно, Богдан, як справжній керівник, як офіцер, став на захист своїх співробітників. Тоді система ополчилася на Богдана. Почалися репресії. Але Богдан Мельник виграв усі суди, а потім на фронті, ризикуючи життям і здоров'ям, на найнебезпечніших ділянках, довів: хто справжній патріот і справжній офіцер. І ордени на його грудях свідчать про його заслуги.

Ця би історія забулася, але подільська мафія, ОЗУ Чорного-Галктіонова, хлєбалами своїх шавок-лакеїв Левицького і Майтали почали знову роздмухувати цю історію під вігідним їм кутом.

Пасивний пєдік Майтала встав на захист педофіла-маньяка і гвалтівника. Скалічені долі дітей їх не цікавлять. Їм треба отримати свої іудині срібники, відпрацьовуючи завдання мафії, якій Богдан Мельник став на заваді.

Бо Богдан, повернувшись із війни, продовжив підтримку АТОшників, і працює над створенням громадянського суспільства у Подільську і Подільському районі. Що вкрай невігідно ОЗУ Чорного-Галактіонова, які хочуть продовжувати грабувати наш край і наших людей.

А також, як ми думаємо, Богдан Мельник знає багато про злочини і Майтали, і Левицького. Тож вони аж всираються від страху, що неодмінна розплата їх настигне у повній мірі.

Для цього ці дві кримінальні потвори, Майтала і Левицький, готові прославляти педофіла, маньяка-гвалтівника. Робити із конченого злочинця жертву, і намагатися ганьбити честь офіцера, добровольця, комбата.

Але, шановні земляки, дії того, кого Левицький і Майтала намагаються зробити постраждалим, ви можете бачити на відео. Скажіть, вам подобається цей моральний виродок Момот? Майталі подобається...

Маньяки завжди вигороджують маньяків. Мамкойобу Левицькому і пасивному гомосексуалісту Майталі педофіл, гвалтівник дітей Момот соціально і духовно ближчий, аніж український воїн.

Тож дивіться і не будьте байдужими. Якщо ви чесні люди, встаньте на захист того, хто захищав і захищає вас.

Бо інакше потім прийдуть за вами і вашими дітьми


14 коментарів:

  1. Знову Чорний,Галактіонов,Левицький, Майтала,Момот-невже від цих страшних людей поліція,прокуратура,держава не можуть захистити людей?
    Як не чорні лісоруби так педофіли - борони Боже Подільськ!

    ВідповістиВидалити
  2. Маємо надію, що чесний й порядний начальник поліції Віталій Мельниченко посадить до вязниці наркомана Майталу. Слава Українській поліції!

    ВідповістиВидалити
  3. Маємо надію, що чесний й порядний начальник поліції Віталій Мельниченко посадить до вязниці наркомана Майталу. Слава Українській поліції!

    ВідповістиВидалити
  4. Богдан Мельник - чесна, віддана своєму народу людина. Бороться з нелюдами, типу Момота і Майтали. Дякуємо і підтримуємо.

    ВідповістиВидалити
  5. Камеру тримає Майтала чи Ливицький?

    ВідповістиВидалити
  6. Офіцер, герой війни відстежив педофіла - і його судять? А судді хто? - невже педофіли...

    ВідповістиВидалити
  7. То на педофілів і різних збочинців в Подільську немає управи?

    ВідповістиВидалити
  8. Прислали в Одессу в полциюгенерала дебила, вот откуда ноги ростут и зло крышуется! Все полицейские области уже злые на дебила, не хотят выполнять его дебильные приказы!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Редкосный дебил! Как таких только в полиции держат?

      Видалити
  9. Богдан настоящий и офицер и человек. А эти двое твари непотребные.

    ВідповістиВидалити
  10. Відповіді
    1. З достовірних джерел. Невже ти думаєш, обормотику, що ми тобі розкриватимо свої журналістські джерела, якщо нам це робити за законом заборонено?

      Видалити
    2. Спочатку гвалтівник згвалтував неповнолітню, а потім неповнолітнього, тебе. З тих пір ти друг майтали, підорас :)

      Видалити