пʼятницю, 2 травня 2014 р.

За озброєним нападом на учасників української акції в Одесі стоїть заступник начальника обласної міліції Дмитро Фучеджи!

За озброєним нападом на учасників мирної ходи «За єдність України» в центрі Одеси 2 травня стоїть безпосередньо Дмитро Фучеджи - заступник начальника обласного управління МВС, начальник міліції громадської безпеки. Саме під його прикриттям кремлівські угрупування прибули до Соборної площі та розпочали напад. Про це заявив народний депутат України, уповноважений парламентської фракції ВО "Свобода" на Одещині Павло Кириленко з посиланням на достовірні джерела. У зв’язку з цим, свободівцеь наполягає на негайному звільненні Фучеджи із займаної посади та його затриманні.

Павло Кириленко також повідомив, що є фотоматеріали, на яких міліціянти передають вогнепальну зброю кремлівським терористам.

«Поведінка місцевої міліції по відношенню до безчинств кремлівських терористичних угруповань протягом тривалого часу в Одесі давала усі підстави вважати, що в керівництві місцевого управління МВС є посібники Кремля. Саме за їх сприянням злочинні витівки прокремлівських терористів залишались без покарання. За численні провокації проти учасників українських заходів, підпали штабів українських партій, напади на журналістів ніхто не поніс відповідальності. Більш того після кожної злочинної витівки кремлівські терористи почувались щораз безкарніше. Правоохоронні органи знали про злочинні наміри кремлівських терористів, однак нічим не завадили», - наголосив Павло Кириленко.

--
Прес-служба Одеської обласної
організації ВО "Свобода"
тел. 063 5635301, 098 0010519
skype: vasil.sydorak

Немає коментарів:

Дописати коментар