неділю, 4 травня 2014 р.

КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ закликають правоохоронні органи перевірити московські церкви міста на предмет зберігання вогнепальної зброї!

КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ закликають правоохоронні органи перевірити московські церкви міста на предмет зберігання вогнепальної зброї, бо подібний прецедент вже трапився в Одесі, коли проросійським сепаратистам видавали автомати Калашникова та снайперські гвинтівки Драгунова у одній із церков москальського патріархату!

Правоохоронні органи міста мають запобігти подібному розвитку подій у Котовську, де серед московських попів дуже сильні сепаратиські настрої! Московських попів-терористів, які досі відсилають гроші в Москву на війну проти українського народу, треба зупинити, а в разі збройного спротиву - знешкодити!

Для цього потрібно провести ретельні обшуки в усіх котовських церквах москальського патріархату, провести допити попів, створити серед їхнього почету агентурну мережу, аби викрити заколоти на початковій стадії.

В разі виявлення складів зброї у церквах, чи намірів до підтримки сепаратистів, у якості запобіжного заходу заборонити їм збирати грошові та продуктові пожертви з вірян та примусити носити на грудях табличку: "Я вірою та брехнею служу Путіну!", аби пересічні громадяни могли плювати у підлих зрадників України!

КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ публікують матеріал із ЗМІ, де очевидці розповіли губернатору Одещини Володимиру Немировському про те, як 2 травня в одній із одеських церков москальський піп видавав сепаратистам зброю для вбивства українців!




"Автоматы и снайперские винтовки одесским сепаратистам выдали в церкви - очевидцы"

Во время утреннего молебна за святую Русь священник раздал прихожанам оружие.

Оружие, из которого сегодня в Одессе сепаратисты расстреливают участников марша за единство Украины и мирных жителей, раздавалось вчера вечером в одной из церквей города. Об этом люди рассказали губернатору Одесской области Владимиру Немировскому, который приехал поддержать их на баррикады.

Во время утреннего молебна за святую Русь, якобы один из священников раздал прихожанам автоматы и снайперские винтовки, - сообщили горожане.

Напомним, представители Евромайдана и ультрас обступили губернатора и требуют выдать им оружие, чтобы защищать город от захватчиков. А тем временем, сторонники антимайдана захватывают все больше зданий в центре города. По разным сведениям, во время противостояний погибли от 2 до 15 человек. Много раненых.

http://vgoru.org/index.php/all-news/euromaydan/item/5423-avtomaty-i-snajperskie-vintovki-odesskim-separatistam-vydali-v-cerkvi-ochevidcy

Немає коментарів:

Дописати коментар