вівторок, 3 червня 2014 р.

Наші друзі з "ПрайсуотерхаусКуперс" врятують нас!

Загін Котовських Партизанів і низка громадських організацій міста Котовськ не вдоволена корумпованістю комунальних підприємств міста.

Оскількі наші перевіряючі органи працюють з ними в місцих обіймах спільного танцю, Котовські Партизани і низка громадських організацій міста Котовськ вирішили замовити назалежну експертизу з аудита котовських комунальних підприємств!


Для цієї роботи ми обрали відому світову фірму "ПрайсуотерхаусКуперс".


Вона здатна покінчити з корупцією у комунальній сфері міста.


Ми вже передали "ПрайсуотерхаусКуперс" баланси та бухгалтерські звіти деяких комунальних підприємств міста та договори про тендерні закупівлі Котовської міськради та райради.

Коли про нашу акцію дізнався губернатор Дніпропетровщини Ігор Валерійович Коломойський, він теж запросив до себе в область аудиторів із "ПрайсуотерхаусКуперс".

Але у пана Коломойського вистачає грошей, аби оплатити послуги відомої фірми, а от у Котовських Партизанів усе тримається на особистих зв'язках.

Наші друзі із "ПрайсуотерзаусКуперс" погодилися зробити для нас аудиторську перевірку котовських комунальних підприємств безкоштовно.

Але хлопцям потрібно оплатити квитки, проживання у найкращому котовському готелі "Апартаменти", сніданки, вечері і обіди, добові.

Тому ми звертаємося до усіх меншканців міста Котовськ, бізнесових структур міста та громадських об'єднань:


"Ми оголошуємо збір коштів для аудиторської перевірки роботи комунальних підприємств міста Котовська!

Ваша фінансова допомога з лихвою окупиться тим, що припиняться ті фінансові втрати, які ви усі несете зараз у зв'язку з корумпованою діяльністю цих організацій!


Завдяки чесному незалежному аудиту ми припинемо розкрадання коштів із міського бюджету, а відповідно з ваших кишень!


Треба покласти край бардаку і злодійству у комунальній сфері!


Котовська влада на це не спроможна, бо саме вона цей бардак організувала і всіляко плекає! Набиваючи свої кишені вашими грошима!


Допоможіть у шляхетній справі виведення на чисту воду волоцюг комунальників, депутатів міськради та усіх причетних до фінансових оборудок можновладців!"


Прим. "ПрайсуотерхаусКуперс" - міжнародна мережа компаній, яка пропонує професійні послуги в галузі консалтингу та аудиту.

Компанія існує вже більше 160 років та входить у т.з. Велику Четвірку аудиторських компаній. Штаб-квартира компанії - у Лондоні, Великобританія.

Немає коментарів:

Дописати коментар