суботу, 7 червня 2014 р.

Як депутат витратив 10 000 S від Путіна на ліфчики дружині!

Як відомо КОТОВСЬКИМ ПАРТИЗАНАМ із власних надійних джерел лідер "Українського вибору" україножер Віктор Медведчук виділив іншому україножеру колишньому депутату Котовської міськради С.Ю. Гінкулу 10 000 долярів на створення осередку "Українського вибору"
у місті Котовськ.

Осередок Гінкул не створив, та гроші куму Путіна не повернув.

Це, звичайно, гроші чималенькі, мер стільки щомісяця з усього ринку отримує! Але вони змогли дивним чином розчинитися у кишенях Сірожи Гінкула. Мабуть, пішли на ліфчики Вікторії. Або не ремонт джипа. А, можливо, гідеримському попу нова модна ряса від Луї Віттона знадобилася! Ну, то святі справи!

Тут інше цікаве!

Усі знають, що Медведчук у своїх політичних проектах фінансувався виключно із кишені Путіна!

Тобто Сірожа Гінкул кинув на 10 000 долярів самого Володимира Володимировича Путіна!

Та цей котовський депутат крутіший за "Нафтогаз"! Крутіший за Фірташа! А Янукович, взагалі, має перед ним на столі танець живота танцювати "за спасибі"!

Але В.В. Путін не любить коли його кидають на гроші, навіть власні холуї!

Тож колишньому депутату від ПР, аби уникнути гніву хазяїв, довелось нашвидкоруч вигадувати якусь благочестиву історію та розігрувати виставу на декілька діючих осіб, із розчуленою вдячною масовкою!

За прикладом своїх кумирів, "ввічливих зелених чоловічків", Сірожа Гінкул вирішив прикритися бабусями-пенсіонерками!

Оголосив, що роздаватиме їм гроші у конвертах, у загальній кількості 10 000 S! І все це зніматиме на відео, аби замилити очі спонсорам.

Ми не знаємо, що там було у конвертах у інших бабусь, але одна бабуся розкривши конверт імені Гінкула побачила там піврічну підписку на газету "Котовська реклама"!

Спочатку вона обурено верщала і хотіла йти походом на Сірожу, але потім заспокоїлася і вирішила, що з поганої вівці - хоч вовни жмут!

Зате  в неї тепер немає проблем з туалетним папером! Ним вона забезпечила себе на багато років уперед! Пухкої газетки вистачає бабусі, яка небагато, у силу скрутного становища, їсть,  - на цілий тиждень!

Висять на туалетному цвяху аркуші паперу із благословінням біглого архієпископа Агафангела! Чекають свого призначення у черзі.

А Сірожа-спритник знову думає, що він не тільки Путіна з Медведчуком, але й Бога розвів!

Школа Московського патріархату дається взнаки!

Немає коментарів:

Дописати коментар