вівторок, 17 червня 2014 р.

Як "Гепард" в Одесі бив людей! Шок! (ВІДЕО)



https://www.youtube.com/watch?v=T4S-IPIms2A

З цього приводу Одеський осередок партіі "Свобода" зробив заяву!

"Одеська міліція руками приватної фірми застосувала кийки та спецзасоби проти громадян, які виступали проти агресора

16 червня активісти Одеської обласної організації ВО "Свобода" взяли участь у пікетуванні Генерального консульства Російської Федерації в Одесі. Свободівці разом із громадськістю протестували проти воєнної агресії Російської Федерації. Громадськість збиралася у мирний спосіб висловити свою позицію щодо злочинної політики Кремля та передати відповідну резолюцію консулу.

Перед початком акції підхід до консульства перегородив кордон міліціянтів. В момент, коли учасники акції намагалися пройти до входу консульства, аби передати резолюцію, міліціянтів побільшало. Вишикувавшись вже в 3 кордони, вони почали активно відштовхувати протестувальників. Почалася штовханина. За кілька хвилин ситуація вгамувалися. В цей момент з'явився воєнізований загін без розпізнавальних знаків у касках, з кийками і спецзасобами, який накинувся на учасників пікету. Кількох пікетувальників спробували затримати. Жодної реакції з боку міліціянтів не було. Пікетувальники самостійно стали оборонятися і зрештою відбили напад воєнізованих осіб. Як стало відомо згодом, воєнізованим загоном виявилася приватна охоронна фірма "Гепард", яку обласна міліція задіяла для охорони громадського порядку.

Під час нападу представники приватної охоронної фірми "Гепард" розбили голову одному з учасників акції, його госпіталізували.

Хронологія подій вказує на те, що з боку приватної охоронної фірми "Гепард" була спроба спровокувати сутички біля консульства РФ. В момент, коли штовханина з міліціянтами закінчилася і акція фактично завершувалася, не маючи жодних підстав вони напали на учасників пікету.

Одеська обласна організація ВО "Свобода" вимагає від начальника обласного ГУ МВС ретельного розслідування нападу на учасників акції і публічного оприлюднення його результатів, а також пояснення на яких підставах охоронна фірма, задіяна для охорони громадського порядку, вчинила напад на пікетувальників і застосовувала спецзасоби щодо громадян".

--
Прес-служба Одеської обласної
організації ВО "Свобода"
тел. 063 5635301, 098 0010519
skype: vasil.sydorak

Від КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ: чому ці бойові "гепардівці" не перебувають в районі АТО?!

Немає коментарів:

Дописати коментар