четвер, 23 січня 2014 р.

Священик з Волині - скандальному владиці: «поцілуйте їх у сраку»

Прес-секретар Володимир-Волинської єпархії УПЦ МП Віктор Мартиненко (на фото) звернувся із закликом до намісника Києво-Печерської Лаври владики Павла Лебедя не робити гучні заяви від імені усієї церкви щодо підтримки Віктора Януковича.

Про це він написав у Фейсбуці.

«Я не знаю, чи точно ЗМІ передають слова митрополита Павла, сказані сьогодні Януковичу, але те, що наші церковні ресурси розміщують інформацію про «молитву» тих потвор, і їхні відвідини Лаври – це спонукає мене до глибокого сорому. Сьогодні спілкувався з багатьма своїми друзями – простими волинськими священиками – від усіх чув слова обурення», - написав священник.

Нагадаємо, 22 січня намісник Києво-Печерської Лаври, митрополит Чорнобильський та Вишгородський, владика Павло (Лебідь) під час служби порівняв Віктора Януковича з Ісусом Христом, а також запевнив президента у своїй підтримці.

«Владико, Павел! Будь ласка, не говоріть від лиця усієї Церкви, ми розуміємо, що у вас спільні фінансові інтереси – просто станьте і, у черговий раз, на камери поцілуйте їх у сраку, а від усіх не треба!!!», - зазначив отець Віктор.


http://www.volynpost.com/news/26143-sviaschenyk-z-volyni-skandalnomu-vladyci-pocilujte-ih-u-sraku

Немає коментарів:

Дописати коментар