суботу, 18 січня 2014 р.

Підсумки із сумки Діда Мороза

Чергове опитування завершилося. Дякуємо Діду Морозу, Миколі Івановичу, за посильний внесок у шляхетну справу боротьби із котовською мафією.

Стосовно результатів - вони у дечому вразили. Причому неабияк.

Баба Маша яка була внесена до списку жертв, як то кажуть, "за компанію" зробила спурт за людською ненавистю до неї. Ми такого не очікували. 22% ненависті. Кожен п'ятий у місті, виявляється, чомусь ненавидить бабу Машу. Дивно. Вона ж так цнотливо кліпає прозорими очима.

Словом, лідером людської ненависті стала мадам Войцеховська. Більше половини мешканців котовська саме її череп хотіли б побачити під своєю ялинкою. Це не дивно. Людина яка власноруч б'є котовчан, яка є зайдою, що за 10 років українського громадянства збагатилася п...здою неймовірно, співчуття у земляків не викликає, лише обурення та ненависть. Людина, яка на головній вулиці Котовська (50-річчя Жовтня) висовується із машини та, показуючи містянам "факи", кричить: "Ви - бидло! Я тут усе купила, включаючи прокурора!" є сама бидлом, як і ті кого вона, дійсно, купила.

Іванов і Сінько зайняли останні місця із 11% (кожному!) ненависті. Але це не їхня заслуга, а заслуга Войцеховської, яку ненавидять настільки, що навіть ці два кабани відійшли у сторонку випалити по цигарочці "Парляменту" і посмоктати льодяник.

Але жоден з них, це вперше у партизанських опитуваннях, коли усі графи були заповнені, не уник людської ненависті! Котовчани ненавидять нині діючу владу!

Люди зробили свій вибір. КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ ним керуються!


Орест Остапович Михельсон, Котовський партизан, математик

Немає коментарів:

Дописати коментар