середу, 15 січня 2014 р.

Декілька "чому?"

Чому баба Маша 2 дні опікала французьких журналістів, що їх аж знудило від неї?

Відповідь: пішла чутка (до речі, не безпідставна, журналісти завжди мають подвійне завдання: офіційне й неофіційне) що французи приїхали перевірити куди ділися 100 000 євро від Євросоюзу, які виділили Котовську на озеленення, і якими розпоряжалася баба Маша. Вона, звичайно, усім прозоро натякала, що це, мовляв, Іванов її до французів приставив, що це він обісрався, але там був виключно особистий момент, бажання винюхати: чи не загрожує щось її дупі.

Чому Вітя Вчительок-Цяця валить свого співробітника Рижого і підставляє його по усіх фронтах, натякаючи, що вони - одна команда?

Відповідь: педофілія - страшний злочин, і Вітя Хуєв зрозумів, що хазяї подібну тварину не покриватимуть (без натяку на зоофілію, прото речовий оборот), тож треба провести, як йому здалося, тонку комбінацію: залучити до своїх збочень представника націоналістичних сил, мовляв, це мене бандери підбурили. Як відомо, у несвідомій юності Рижий був невеличким керівником УНА-УНСО. Підставивши національно-визвольні сили, Вітя-Хуєв розраховував вимолити собі прощення у хазяїв-ригів.

Чому Плахотний висолопивши язика на побігеньках у Войцеховської?

Відповідь: у дитячому садку він підглядав за вихователькою, що милася у душі. Вона відшмагала пухке дитинча по сідницях різкою. З тих пір цю розвагу, яка Плахотному дуже сподобалась, запропонувала йому лише Войцеховська.

Чому Іванов, пітніючи від страху перед Войцеховською, усе ж таки покриває усії її фінансові оборудки та просто злочини?

Відповідь: відповідь у сейфі Войцеховської. Хоч Іванов і старий, але "совок", соромиться. Свого часу КДБ, взявши його за дупу, сильно назавжди налякало.

Чому КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ доколупуються до цих покидьків?

Відповідь: тому, що вони - зло. Причому не абстрактне, а конкренте і усвідомлене. Ми це знаємо, і вони це знають.

Чому шибениця на Гревській площі Парижу краща, аніж аніж розтріл чи гильотина?

Далі буде...

Остап Франко, Котовський Партизан, колишній патологоанатом, нині ландшафтний дизайнер, слоган моєї фірми: "Поховаю так, що ніхто не знайде"

Немає коментарів:

Дописати коментар