понеділок, 6 січня 2014 р.

У діаспорі пообіцяли влаштувати “регіоналам” власне правосуддя за кордоном

Голова Cпілки українців Португалії Павло Садоха закликає українців у всьому світі миттєво реагувати на перебування “регіоналів” за кордоном акціями засудження, а також сповіщати місцеві ЗМІ про їхню “приналежність до авторитарно-реакційного режиму”.Таку пропозицію він висловив у листі-зверненні “Правило “Міранди” для можновладців від ПР”, повідомляє УНН з посиланнмя на медіа-портал української діаспори.

“У ситуації, до якої ви довели Україну, у вас залишається право скласти свої повноваження і добровільно відшкодувати збитки, заподіяні народу України. Кожне сказане вами слово проти українського народу буде використане проти вас!”, — пише голова Спілки українців Португалії.

“В Україні вже не існує системи правосуддя, і тому захищати свою гідність та навіть і своє життя ми будемо самостійно, всіма морально і праводозволеними способами, — вважає Садоха, — Відтепер ваші фото, як анонси україно-людиноненависників будуть розповсюджуватися в українських громадах за кордоном з проханням миттєвого реагування на ваше перебування у цих країнах. Вам прийдеться буквально ховатися від своїх співвітчизників”, — пише він.

Тепер, за словами Садохи, замість “Щасливого перебування!” у аеропортах “регіоналів” буде зустрічати “Ганьба!”: “У ваших офіційних чи приватних поїздках за кордон ви будете боятися, щоб вас не впізнали українці. Ми оперативно інформуватимемо місцеві ЗМІ про вашу приналежність до авторитарно-реакційного режиму. Відтепер ми розпочнемо легальну перевірку реєстрів прав власності на нерухомість та бізнес структур, пов’язаних з вашими іменами у країнах нашого проживання”.

Нагадаємо, діаспора активно підтримує Євромайдан та передала Обамі прізвища українців для введення санкцій.


http://www.unn.com.ua/uk/news/1290596-u-diaspori-poobitsyali-vlashtuvati-regionalam-vlasne-pravosuddya-za-kordonom

Немає коментарів:

Дописати коментар