четвер, 23 січня 2014 р.

За голову вбивці Сергія Нігояна, кровника усіх вірмен світу, невідомі пропонують 100 тисяч долярів (фото)

В столиці почали з'являтися листівки з інформацією про винагороду за інформацію про вбивцю Сергія Нігояна, який загинув 22 січня на вулиці Грушевського від вогнепального поранення, повідомляє Свідомо.

Автори оголошення переконані, що вбивцею Нігояна є працівник "Беркуту". За інформацію про нього обіцяють 5 000 доларів, "за голову" - 100 000 доларів.

Журналісти видання зателефонували за номером, вказаним в оголошенні. Там підтвердили - оголошення справжнє.

http://gazeta.ua/articles/np/_za-golovu-vbivci-sergiya-nigoyana-proponuyut-100-tisyach-dolariv/538016

              Вбивця Нігояна приречений. Вірменська община оголосила кровну помсту

Вірменська община оголосила полювання на вбивць загиблого на Майдані активіста Сергія Нігояна. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук написав користувач Mikael Karapetian

“З цього моменту (22.01.2014) ворогом усіх вірмен світу є вбивця (вбивці) Сергія Нігояна – на вул. Грушевського, Київ.

Ситуація вимагає негайного втручання всіх організацій вірмен по всьому світу. На плечі українських вірмен лягає задачка складніша – відшукати вбивць і всіх причетних до цього злочину.

Можете назвати її ” Немезіс – 2″ – як вам буде завгодно.Ми знаходили всіх причетних до Геноциду по всіх куточках світу. Нам не буде складно відшукати цих хлопців в Україні.

Відтепер всі , хто якимось чином пов’язані з убивством Сергія – у небезпеці! Пам’ятайте про це. Наша основна задача – це вбивці вірменина. І нас абсолютно не хвилює – чи виявиться це “Правий сектор”, МВС , Аль- Каїда або Союз любителів керлінгу островів Вануату, нас це абсолютно не хвилює”, – йдеться у повідомленні.

http://www.pic.com.ua/vbyvtsya-nihoyana-pryrechenyj-virmenska-obschyna-oholosyla-krovnu-pomstu.html

Немає коментарів:

Дописати коментар