вівторок, 14 січня 2014 р.

Ахтунг, можновладці! Натаха Хуйцеловська, самка богомола у жіночій подобі, ще до кінця не реалізувалася! Небезпека!

Як відомо, після статевого акту самка богомола з'їдає свого партнера.

Висувалися різні версії чому це відбувається.

Але в научному світі перемогла ось ця.

Акт, який триває декілька годин, дуже виснажливий, самка зголодніла, а здобути іншу їжу в такому рослабленому стані для неї  нереально.

Тобто німфоманка завжди пожирає тих, хто на даний момент поряд.

Той довжелезний шлейф понівечених чоловічих життів, які залишає за собою ця Медуза Горгона, ця котовська Мессаліна, ця драна кішка Натаха свідчить про це яскраво і переконливо!

Не будемо нагадувати прізвища, вони усім відомі, лише зауважимо тим, хто ще не встиг остаточно загрузнути в нетрях цієї пані: будьте обережні, бо можете позбавитися не тільки майна і посад!

Уся поведінка цієї фурії свідчить про концетровану ненависть до чоловіків, яка роз'їдає її з середини. Факти її біографії пов'язані з міжстатевими стосунками наштовують на думку, що не тільки меркантильні мотиви (стільки не загарбаєш, луснеш!) керують самкобогомолівською поведінкою Натахи.

На відміну від нормальних звичайних жінок, вона відчуває комплекс неповноцінності перед чоловіками. Начебто статура у неї чоловіча, а у баньку чи на ставок беруть її з собою лише для виконання жіночих послуг. Нечесно і образливо!

Бажання помсти від, начебто, приниження застилає їй очі.

Недаремне вона постійно порівнює себе із мультяшною Машею. Дитячі комплекси і образи, дитяча лінія поведінки, потребують виходу у вигляді невмотивованої помсти.

І чим вона страшніша для чоловіка, тим солодкіша для Натахи Хуйцеловської.

Висновок: Натаха Хуйцеловська страшніша і небезпечніша для статевозрілих чоловіків навіть аніж самка богомола для богомолів, курси майстерності у якої вона закінчила на відмінно!

Учениця перевершила вчительку! Стеріжіться, панове!

Отто Кальтенбруннер, Котовський Партизан, ентомолог

Немає коментарів:

Дописати коментар