середу, 2 липня 2014 р.

Котовські шакали почали топити тонучого губернатора!

Ображаються на те, що не отримали влади.

Як відомо, зараз за владу в Котовську змагаються кілька груп, які, здебільшого, складаються з місцевих бариг. Більше того, вразливе становище в Україні ці бариги намагаються використати в своїх корисних ігрищах.

Так сталося, хоча й зовсім абсурдно, що представниками Петра Порошенка в Котовську себе оголосили люди, які все життя намагалися втопити все, що хоч якимось чином пов”язано з Україною. Очолює цю групу місцевий підприємець Тетяна Понепалюк, яка ще донедавна змогла безперешкодно, при владі регіоналів вести свій бізнес, формально перебуваючи в “Нашій Україні”.

Дехто стверджує, що ця політична дама всіляко допомагала Майдану, передавала туди гроші й їжу. Але, достеменно відомо те, що люди її нової команди так само допомогали Антимайдану, а дехто навіть їздив у Маріїнський парк Києва, щоби не допустити відставки Януковича.

Звісно про цю житрожопу схему розкладати яйця по різних кошиках дізналися ті, хто мав це дізнатися — люди в оточенні сьогоднішнього голови Одеської обласної державної адміністрації Ігоря Палиці. Про реакцію губернатора говорити не варто. Відомо лише те, що в Одесі цій команді показали середній палець.

Однак, і котовські бариги не забарилися з відповіддю. Тепер вони розповсюджують по Котовську чутки й легенди про те, що Палиця ледь не підзаборний алкоголік, нічого не робить, а лише бухає зі своїм патроном Коломойськім в Одесі в одному з пляжних клубів.

Джерела Тіньової мерії підтверджують, Коломойський справді приїздив в Одесу, але десь місяць тому. Спільних п”янок у нього з Палицею не було, а ось зустріч з активом — була, і туди навмисно не запрошували котовських пройдисвітів.

Але ця історія ще не завершена. Знаючи, що на заміну Палиці розглядають двох політичних гравців — Олексія Гончаренка й Едуарда Гурвіца, ми поспілкувалися з людьми з команд кожного з кандидатів. Як з”ясувалося, кандидатів в районні адміністрації по Котовску вже обрано і вони як раз і представляють контру котовським баригам.

Як говорять обізнані люди, владу в Котовську віддадуть людям Леоніда Клімова за його лояльну роботу у Верховній Раді України. Віддадуть ненадовго, до кінця жовтня. Але цього часу цим людям буде достатньо, аби знищити в Котовську нову армаду пристосуванців.

За останньою інформацію, Палиця вже полишив Одесу, а призначений на посаду губернатора Гончаренко очікує офіційного представлення. Саме до Гончаренко потрібні люди вже донесли інформацію, яка остаточно зруйнує плани котовських бариг.

А що ви собі думали, стоячи в Маріїнці?

http://kotovsknn.blox.ua/2014/07/Kotovski-shakali-pochali-topiti-tonuchogo.html

Немає коментарів:

Дописати коментар