середу, 2 липня 2014 р.

В Котовську, самому рагульскому місті України, замість Дня Конституції відзначили День дурнів

Рагульським вертепом в місті відзначили державне свято!

Тіньовій мерії Котовську дуже цікаво дізнатися, яка потвора осмілилася перетворити державне свято України — День Конституції в рагульсько-колгоспне шоу, схоже на те, що відбувається в Одесі щороку 1 квітня.

Самі микитуйте, ну яке, хоч ледь дотичне, відношення до Конституції має, скажімо, Луна-парк, концерт місцевої самодіяльності або конкурс танців?

Звісно, саме таке ставлення до Основного Закону у нашої влади. Саме так вони сприймають систему взаємин між собою та виборцями, собою й державою. Замилити очі, напоїти електорат і робити що заманеться.

Дивує тут інше, чому в цьому святковому наборі не було сеансу одночасної гри в наперстки від влади, конкурсу вживання пива в православний піст від місцевих сектантів або масового міського конкурсу п'яного співу в караоке “Голден хітс фром бай Верка Сердючка”?

Ми вже звикли, що у міської влади не те, щоби атрофований смак, а гіпертрофований антисмак. Чого вартий гімн міста, покладений на незв'язану словесну діарею від Петра Лютенка? Але таке блюзнірське ставлення до Конституції — викликає справжню огиду.

Мабуть, саме тому нас з вами не дивують курники-магазини й генделики, які закрили міські пейзажі, напівзруйновані, але пофарбовані пам'ятники Леніну або убогі й гидотні фонтани, які склали з попільничок, морської гальки або вазонів...

Так, був би пам'ятник Пилипові Орлику, або хоча б Шевченкові — можна булоб туди квіти принести. Можна було б провести концерт української музики... Та багато чого...

В усьому цьому вертепі, що відбувався на вихідних в Котовську можна лише відзначити виставку робіт народних майстрів. Нажаль, маємо те, що маємо.

Наше місто занедбається не через ворогів, а з причин поганого смаку.

Дякуємо владі і баригам за чергове колгоспне шоу на звання самого рагульського міста в Україні. За гран-прі можете заїхати в Ростов до Пшонки.

http://kotovsknn.blox.ua/2014/07/V-Kotovsku-zamist-Dnya-Konstitutsiyi-vidznachili.html

Немає коментарів:

Дописати коментар