суботу, 19 липня 2014 р.

Лейтенант ФСБ перейшов на бік України. (Відео)

Старший лейтенант Прикордонної служби ФСБ Росії Ілля Богданов приїхав в Україну, щоб брати участь добровольцем в антитерористичній операції.

Відповідне відеозвернення Богданова оприлюднив начальник інформаційного управління Національної гвардії Юрій Стець, передає «5 канал».


«Я залишив все і приїхав сюди простим добровольцем, щоб надати посильну допомогу своїми діями, своїм досвідом для припинення тієї громадянської війни, яку на східній Україні розпалює антинародний путінський режим», — заявив російський офіцер.

За словами Богданова, «совість людини не може бути спокійною, коли брехня цілодобово ллється з екранів телебачення, радіо, з газет, з Інтернету».



Стець повідомив, що Богданов є держінспектором з контролю та охорони морських ресурсів управління прикордонних військ ФСБ Росії, яке дислокується у Владивостоці.

Його документи перевірені і є справжніми. На даний момент співробітник ФСБ знаходиться в Києві, його сім’я захована, щоб уникнути помсти з боку спецслужб Росії. Рішення про допуск Богданова до участі в АТО зараз розглядається.

http://infoprostir.com.ua/archives/47554/лейтенант-фсб-перейшов-на-бік-україни/

Немає коментарів:

Дописати коментар