понеділок, 28 липня 2014 р.

Звернення прес-служби Тіньової мерії Котовська!


Як відомо, засновник Тіньової мерії Котовська Олександр Ярошенко є незручним журналістом для будь-якої влади.

За часів диктатора Януковича йому погрожували вбивством депутати-регіонали, за часів Євромайдану нападали «тітушки» за часів перехідної влади Турчинова на нього нападали депутати-регіонали, стався замах на вбивство, йому спалили квартиру!

І ось вже за часів президента Порошенка йому знов погрожують вбивством.

Сьогодні на Ярошенко посипалися нові загрози. Озвучити їх приїхав на зустріч до журналіста відомий у місті підприємець Валентин Перлей, рідний брат керівника штабу Петра Порошенка у Котовську Тетяни Понепалюк. Стосувалися ці загрози подій, до яких Олександр Ярошенко відношення не має, однак пов'язує з тим, що зараз проводить розслідування фактів шахрайства, пов'язаного з поставками в зону АТО низькоякісних засобів захисту, закуплених Котовському підприємцями.

Хто їх вкрав і замінив міліцейськими «корсарами», здатними захистити хіба що від ПееМа, бізнесмени або військові, зараз і з'ясовує журналіст Олександр Ярошенко (Сергій Левитаненко). Але факт залишається фактом, хлопці, які поїхали в зону АТО, бронежилети бачили тільки на презентації! І відразу посипалися погрози журналісту, під приводом того, що хтось сказав, що він образив «шановного» бізнесмена.

Валентин Перлей пригрозив журналістові, що вивезе його в ліс, там вб'є і закопає.

На зауваження журналіста, що в Європу через ліс не ходять, через ліс ходять тільки до Росії, Валентин Перлей не відреагував і продовжував погрожувати журналістові розправою.

Сам Олександр Ярошенко зараз готує звернення на ім'я Генпрокурора України Віталія Ярему та Міністра Внутрішніх справ Арсена Авакова, щоб покласти край беззаконню в місті.

Нагадаємо не шанованим більше панам, що журналіст має стояти на захистів прав громадян і отримувати всебічну інформацію. Це його професійний обов’язок і соціальна функція.

А ті, хто заважає цьому порушує закон!

Хоча їм до цього не звикати!


Прес-служба Тіньової мерії Котовська

http://kotovsknn.blox.ua/2014/07/Zvernennya-pres-sluzhbi-Tinovoyi-meriyi-Kotovska.html

Немає коментарів:

Дописати коментар