середу, 23 липня 2014 р.

Котовськ: під.раси проти гомосеків!


Що стоїть за конфліктом прокурора з прокуратором?

Нас тут часто-густо запитують, за кого ми, за підорасів чи за гомосеків, маючи на увазі розгорнуту боротьбу команди мера Іванова, прокурора Галактіонова чи то новоявленої “еліти” з бригади Понепалюків.

Відповідально заявляємо, що як справжні українські козаки, в битвах гомосеків з підорасами участі не приймаємо і готові їх бити з ранку до ночі, разом чи поодинці.

Але давайте розберемося:

Не для кого не є секретом те, що основна частина доходів мера і його команди складається з віджимних грошів від підприємців. Саме задля розвитку торгівлі мер іде на все. Збільшення торгових точок прямо-пропорційно відбивається на його статках в позитивному сальдо.

Саме заради цієї статті доходів мер Іванов впродовж 25 років свого царювання буквально перетворив гарне й процвітаюче місто в якусь глуху дірку, де міська архітектура щільно схована за безкінечними ларьками, генделиками, кіосками, крамничками тощо...

Так, прокурора Галактіонова зрозуміти не важко, як, власне, і будь-якого підприємця. Перший має забезпечити закон і порядок, другі — мати місце, аби торгувати й годувати власні родини.

Мер Іванов, даючи тисячі дозволів на перетворення вулиць Леніна, Калініна, 50 років Жовтня, 8-го березня, Самборського, Бочковича, Комсомольської, Сільскогосподарської, проспектів Котовского і Перемоги — в базар про такі дрібниці, як естетичний вигляд чи зручності пішоходів або доступ спецтранспорта — не задумувався, мабуть, немає чим. Для нього головним пріоритетом залишалися живі й швидкі гроші. А там хоч гори воно вогнем.

Зрозуміти зухвалість головного чиновника міста також можна. Всі ці 25 років він утримувався в своєму кріслі не лише за свою справжню вдачу зуміти освітити місто та налагодити роботу комунальників (це без іронії), але й за те, що він особисто впорувався з завданням обласної влади збагачувати їх.

Безмежні відкати, афери, беспредєл з торгівлею (в тому числі й відверта мафія на базарі) сходила йому з рук лише за те, що він повністю виконував програму по збиранню грошей на общак Партії регіонів і сім”ї.

І тут вже виникає інше питання, а чому так довго мовчав прокурор Галактіонов? Чи може до недавнього часу молодого ізмаїльського хлопця в прокурорських погонах влаштовував і відсоток, який він отримував за те, що його підлеглі не помічали того, що робиться у місті, а тут раптом перекрили краник? А може прокурору остогидло сидіти й дивитись, як відверто недалекі рагулі з мерії дерибанять місто, при тому, що йому — розумному й хитрому дістаються лише недоїдки з мерського столу? Скоріше за все, саме так.

Бо тут слід нагадати, що прокурору Галактіонову було не западло отримувати від Іванова та Войцеховської хібарку з власним входом в колишньому гуртожитку цукрового заводу. Не западло йому було отримувать бесплатну рабську силу, яку йому для облаштування житла надавав керівник ДОСААФа... Не западло було отримувати власний шмат від дерибана майна Міністерства оборони (військового містечка) тощо.

Тут ми бачимо, що прокурор Галактіонов не такий вже й д”Артаньян на фоні підорасів. Просто ще один гвинтик у великому механізмі котовської корупції.

Таке ж можна довго говорити про новоявлену “третю силу” в стані котовських хапуг і аферистів. Це нова компанія божевільних та махінаторів під проводом Понепалюків. Ці люди, які відтяли у нас з вами Палац Культури під заправку в центрі міста, Кондитерський цех і громадськхарч під свій колгоспний барчик та крамнички — починають дістанціюватися від підорасів с заявами “Ми були на Майдані!”, “Ми за майдан!”... Брехня! Саме ці люди не лише саджали в крісло мера пана Іванова, але й весь цей час новоявлені опозиціонери почували себе більш-ніж як у шоколаді. І добре їм було і за Ригів і за Кучми. Чого ж не зробиш, аби люстрація не зачепила... Але Бог усе бачить, і люстрація все одно відбудеться!

Тіньова мерія Котовська заявляє: жодному корупціонеру не вдасться уникнути люстрації! Хто б яким гаслом не прикривався, хто б не вдавав зараз, після перемоги себе за патріота... Ми і всі містяни про вас все знають!



http://kotovsknn.blox.ua/2014/07/Kotovsk-Pidrasi-proti-gomosekiv.html

Немає коментарів:

Дописати коментар