середу, 16 липня 2014 р.

СБУ затримала розповсюджувачів російських "агіток"!

Співробітники  СБУ в Хмельницькій області припинили протиправну діяльність групи осіб, які  закликали до підтримки терористичних бандформувань зі Сходу. Зловмисники активно розповсюджували сепаратистські газети «Новороссия», влаштовували відеоконференції в мережі Інтернет, під час яких закликали громадян України до протидії законній владі.

14 липня ц.р. в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.110 КК України, затримано трьох мешканців Хмельницька на одній з міських вулиць при отриманні чергового тиражу газет «Новороссия».

У ході обшуків за місцем проживання затриманих  вилучено ще 250 примірників газети “Новороссия”, комп’ютерну техніку, засоби зв’язку, рукописні записники, які підтверджують їхню протиправну діяльність.

Тривають допити, слідчі дії.


Служба безпеки України не допустила поширення на території Харківської області друкованих матеріалів із закликами до посягання на територіальну цілісність і недоторканість України.

12 липня ц.р. співробітники СБУ вилучили у помешканні харків’янина три тисячі примірників газети сепаратистського змісту «Новороссия», які зберігались  у його гаражі та автомобілі.

Встановлено, що 45-річний місцевий мешканець отримав з Донецька посилку із друкованою агітаційною продукцією сепаратистського змісту для подальшого розповсюдження її серед мешканців Харкова та його передмістя.

Слідчим відділом Управління СБУ в Харківській області за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) Кримінального кодексу України.


Від Котовських Партизанів: молодці хмельничани й харків'яни! Швидко розібралися із сепаратистами!  

А буває так: сидять у якомусь місті палкі прихильники Гадіка Колісниченка, займаються сепаратизмом усіма сім'ями, закликають в інтернеті до повалення державного устрою, і при цьому вважаються місцевими можновладцями видатнимим журналістами! На кожному засіданні мерії у перших рядах, на кожному прийомі у мера у почесній президії! Засновують сепаратистські інформбюро, фінансовані псевдопатріотами. І зовсім ані вони, ані можновладці, що їх плекають, не цікавлять місцеві осередки спецслужб.

І це під час війни! Дозволяється ворогам нашої держави вести відверту пропаганду на користь ворога!

А може це така тонка гра спецслужб, може ми чогось не розуміємо? Може ці сепаратисти дуже цінні об'єкти? На рівні Мати Харі  чи сімох гномів?

Може вони пообіцяли Пушиліна у лабети спецслужб привести? Чи самого Гіркіна-Підтіркіна? А може їм вдалося Гадіка перевербувати? І тепер він зомбоклон із завданням задушити у обіймах Путіна хуйлом?

"Пути спецслужб неисповедимы". Якщо не проходять через кишеню.

http://www.sbu.gov.ua/sbu/control/uk/publish/article;jsessionid=054425B4AE9CF1C2A609C154F6B49F9F.app1?art_id=128936&cat_id=39574

Немає коментарів:

Дописати коментар