вівторок, 1 липня 2014 р.

Дрібні падлянки від великих гномів

Керівника Фонду “Народження Нації” Олександа Ярошенка намагалися позбавити Інтернету
Котовські ділки, які спроможні лише на дрібні падлянки, як то насрати сусіду під дверима знову нашкодили в дусі дитини дошкільного віку.

Так, днями керівникові іменного Фонду “Народження Нації” перерубали Інтернет. Мережевий кабель шкідники перерубали біля оселі, де мешкає громадський діяч.

Олександр Ярошенко повязує черговий акт падлянства з боку невдах-терористів з тим фактом, що активісти Тіньової мерії Котовська опублікували кілька розслідувань, повязаних із діяльністю в місті колабораціоністів та путінських терористів.

Зрозуміло, що такою падляною на злодієві загорілася капелюха. Тобто, людина, яка зробила це подумала, що розслідування кудись зникнуть після того, як сокирою перерубати кабель, а значить — з неї особисто будуть зняти підозри або в допомозі терористам через МММ, або участю в соцмережах в групах, які пропагують тероризм в Котовську. Щоправда, наразі не можна відкидати й той факт, це зробили люди, аферу з купівлею бронежилетів також оприлюднили наші журналісти.

Для шкідників і паразитів хочемо заявити наступне: часи, коли Ярошенко протистояв вам сам на сам — відійшли в минуле. Тепер у нього достатньо соратників і однодумців не лише в Котовську, Балті чи Одесі, а навіть у Києві й деяких регіонах України. Враховуючи сумний досвід з підпалом квартири Олександра Ярошенка, ця сторінка не ведеться з одеського регіону. Більше того, сервер, на якому знаходяться документи Олександра — недосяжні для місцевих кланів.

Відтак, Олександра Ярошенка таким чином ми убезпечили, а з результатами досліджень Тіньової мерії щодо ОПГ, які діють в Котовську — регулярно знайомимо з потрібними людьми.

В Котовську вистачає однодумців Олександра, готових перезавантажити владу не в інтересах олігархів-перевертнів, а в інтересах громадськості.

Наразі тривають відновлювальні роботи, тож сподіваємось, що незабаром Олександр Ярошенко знову буде в статусі ОНЛАЙН.

ПС: Ледь не забули, - Слава Нації! - Смерть ворогам!

http://kotovsknn.blox.ua/2014/07/Dribni-padlyanki-vid-velikih-vorotil.html

Немає коментарів:

Дописати коментар