середу, 20 листопада 2013 р.

Розслідування КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ: куди зник мер?

Уся котовська громада зараз обговорює питання: куди зник мер Іванов?

КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ спокійно ставилися до цього питання: те, що зомбі періодично кудись зникають - факт відомий, і стурбування, тим більш у КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ, не викликає! На те вони й потайбічні істоти, аби несподівано зникати.

Важко їм у людському світі, періодично треба відпочивати, підзаряжати батарейки, отримувати цінні вказівки від хазяїв, полежати у своє задоволення у труні, бути присутніми на шабашах тощо.

Але оскільки громада зацікавилася, а зацікавилася вона нарешті мером тільки тому, що зараз його смажений півень у дупу клює, то КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ вирішили, щоби вдовольнити суспільний інтерес, провести своє розслідування.

Із наших надійних джерел у правоохоронних органах ми отримали вичерпну інформацію.

Наразі мер перебуває у Києві, де дає покази про його дружбу та спільні "дєлішкі" із колишнім депутатом Ігорем Марковим. Кажуть, йому там дуже сутужно. Адже доводиться пояснювати неприємні для нього речі, які смердять "криміналом".

КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ сподіваються, що у місто мер повернеться в автозаку, кайданках і виключно для проведення слідчого екперементу!

Бо, як каже посполитий люд про мера: якби козочка не скакала - то б і ніжку не зламала!

Від редакції КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ: КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ вже писали про спільні справи Іванова і Маркова у статті  "Марадона віддав пас Іванову!" Читайте цей матеріал отут:
http://kotpartizanen.blogspot.com/2013/11/blog-post_4030.html


Немає коментарів:

Дописати коментар