суботу, 23 листопада 2013 р.

Схиляємо голови! Шануємо Вашу долю, карму і подвиг!

КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ разом із друзями-активістами вшанували пам'ять жертв Голодомору! Як і належить ми провели акцію біля пам'ятнику жертвам Голодомору сьогодні, у День Скорботи. На відміну від представників окупаційної влади, які зробили це вчора!

Ну, звичайно, сьогодні - у них вихідний, і відривати свою гузку від дивану, навіть заради цієї дати, вони не будуть! А прогуляти робочий день - це саме для них!

На заході був присутній один із організаторів зведення пам'ятнику жертвам Голодомору у Котовську - Анатолій Тіора. Це саме він проштовхував цю шляхетну справу, ходив збирав гроші. Гроші дали усі: бізнесмени, посполиті люди, чиновники. Усі, крім мера Іванова! Цього ненависника українського народу! Він заявив Анатолію Тіорі: "Я мер міста Котовська! У місті Голодомору не було! Грошей не дам! Можеш так і написати у пресі".

Блюзнірство цього виродка, ми наполягаємо на цьому визначенні!, перейшло усі межі! Воно аж зашкалює!

Ми віримо, що він на тому світі жертиме спочатку своє гімно, а потім свої руки, ноги і все що там у є нього Їстівного! Що мільйони душ загиблих українців не простять Іванову цієї наруги, цього цинізму! Вгодована на українських харчах свиня! Кримінальник при владі, якого безкарність остаточно розбестила! Ганьба курві!

Немає коментарів:

Дописати коментар