неділю, 10 листопада 2013 р.

Із польової сумки зв'язкової Орисі: мер тікає з міста!

Як стало відомо КОТОВСЬКИМ ПАРТИЗАНАМ із надійних джерел, мер Іванов продав свою дачу у Косах, і купив собі хатинку у Ялті!

Те, що пацюк збирається тікати із корабля, який він і потопив, подиву не викликає!

Гріти стариковські кістки під сонцем Південного берегу Криму у такій перлині, як Ялта, маючи у сусідах Софочку Ротару, заповідна мрія кожного корупціонера районного маштабу. Ну накопичив він на здійснення своєї стариковської мрії!

Яким чином - для усіх секрет, і ні для кого з котовчан - не тайна!

Буде ходити у білих штанцях, жерти інжир та зітхати, дивлячись на підтягнуті попки курортниць!

А може підброблятиме копійчину, пропонуючи на набережній відпочиваючим сфотографуватися з мавпочкою. На цю роль він вже запросив Тонічку Дуральчук. Параметри в неї підходящі. Та й у розумовому відношенні недалеко від бідної тваринки втекла.

Ну з цією мавпочкою можна різні атракціони влаштовувати! Тримай, Іванов, кишеню ширше!

Дивно інше: що його клеврети Войцеховська і Плахотний продовжують зухвалі рейдерські захоплення чужого бізнесу у Котовську.

Чи не знають про підступні плани Іванова, чи зовсім знахабніли та розперезалися від безкарності, і думають, що усе з собою заберуть за долю малую відката?

Рішенням міськради виділили собі землю навпроти міліції під магазини. Один оформлений на сина Войцеховської, другий на матір Плахотного!

І зовсім не знітило цих істот те, що ця земля перебувала у аренді! Що людина платила за неї гроші у міський бюджет! Хіба для окупантів це може бути перешкодою?

Прийшов Плахотний і зрізав рекламну тумбу разом із електричними проводами, що належала бізнесменові, який розміщав там сіті-лайн, рекламні банери із підсвіткою.

Коли обурений бізнесмен прибіг із документами, мовляв, я орендував на 5 років, навіщо чините беззаконня, Плахотний відповів йому: "Йди нах...й! Я - депутат. Ти нічого мені не зможеш зробити! У мене є рішення міськради, ти тут - ніхто! Твої проблеми нікого не хвилюють!"

Отак далі, на підставі рейдерського нахабства та депутатської лайки, й будуються незаконно ці магазинчики, які може побачити кожен котовчанин!

Але питання: навіщо? Навіщо ці бєспрєдєльщики вкладаються, коли їхній покровитель вже нагострив лижі?

Іванов розуміє, що як тільки він втратить владу, він не зможе спокійно ходити чи їздити по місту, як, наприклад, Таранчук.

Невже Плахотний із Войцеховською, які стільким людям сала під шкуру залили, думають, що, без покровительства Іванова, вони зможуть так само безпечно та злодійкувато жити в місті?

Що якщо вкрадене реєєструвати на дітей та батьків, ніхто з не чіпатиме, пожаліють? Вони чужих батьків та дітей жаліли?

На порозі змін, краще ананасами та рябчиками не ласувати!


КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ

1 коментар: