понеділок, 28 квітня 2014 р.

Свободівець буде змагатися за посаду мера Одеси

Павло Кириленко зареєстрований кандидатом на пост Одеського міського голови від ВО "Свобода"

27 квітня 2014 року Одеська міська виборча комісія зареєструвала народного депутата України, уповноваженого парламентської фракції ВО "Свобода" на Одещині Павла Кириленка кандидатом на посаду Одеського міського голови на позачергових виборах, що відбудуться 25 травня. Кандидатуру свободівця одностайно підтримали делегати конференції Одеської міської організації, яка відбулась напередодні. За її підсумками був затверджений також представник Павла Кириленка в Одеській міській виборчій комісії. Ним став керівник юридичної служби обласної організації ВО "Свобода" Олександр Беседков.

Свободівець йде на вибори з традиційною програмою одеських націоналістів "Українському місту – українську владу!". За його словами, ця ідея здобуває все більшої підтримки серед містян, особливо після перемоги Революції гідності. "Українська влада – це порядок, справедливість, чесність, прозорість, національний дух. За 23 роки незалежності жодної української влади в місті не було. Те, що ми бачили протягом цих років – потворна спадщина совєтського минулого, наслідок незрілості частини містян, які ментально опинились в минулій епосі і ніяк не можуть її покинути. Тому, як і попередні виборчі кампанії, ми будемо робити акцент на оновленні управлінської еліти, широкому залученні до виконавчого комітету молодих спеціалістів на конкурсній основі. Інакше про жодні якісні соціальні та економічні зміни в місті говорити безглуздо. Не менш важливим є також повернення до правдивої історії міста, позбавлення його від імперського московсько-совєтського нашарування", – наголосив націоналіст.

Павло Кириленко переконаний, що незалежно від результату, новий очільник міста буде змушений рахуватись з націоналістичними ідеями, які сповідує частина містян і чисельність яких постійно зростає.

Довідка. Павло Кириленко, 1976 р. н. Українець. Народився в Одесі. Член ВО "Свобода" з 1995 року. За освітою історик (в 1999 році закінчив Одеський національний університет ім. Мечникова). У 1999 – 2000 роках працював у 29-ій та 56-ій загальноосвітніх школах міста, з 2005 року – аналітик з дослідження товарних ринків фірми "Ватек". З грудня 2012 року – народний депутат України VII скликання, уповноважений парламентської фракції ВО "Свобода" у Одеській області, член Комітету Верховної Ради з питань підприємництва, регуляторної та антимонопольної політики.

Котовські Партизани усіляко підтримують пана Павла, якого вважають порядною  й чесною людиною та професіоналом найвищої кваліфікації. На нашу думку саме Павло Кириленко з може здолати корупцію в Одесі і навести лад у цьому чудовому, улюбленому нами, місті!

--
Прес-служба Одеської обласної
організації ВО "Свобода"
тел. 063 5635301, 098 0010519
skype: vasil.sydorak

Немає коментарів:

Дописати коментар