вівторок, 8 квітня 2014 р.

В українській провінції продовжують вбивати, бити та переслідувати журналістів

4 квітня ввечері у місті Корсунь-Шевченківський Черкаської області побили та викрали журналіста та активіста Майдану Василя Сергієнка. Представники партії "Свобода" підозрюють, що це справа рук місцевих "регіоналів".

У той же день, 4 квітня, зранку у місті Котовськ депутати міськ- та райради від партії регіонів побили та намагалися викрасти журналіста та активіста Майдану Сергія Левитаненка.

На наступний день Василя Сергієнка знайшли мертвим. Він був закатований.

Сергію Левитаненку вдалося втекти від бандитів-тітушок. Він досі переховується.

Цей факт виглядає парадоксальним після перемоги Майдану, де Сергій Левитаненко провів 3 місяці.

Навіть, коли при владі був Янукович, Левитаненко, який критикував колишнього президента і його оточення, ніколи не переховувався.

Цей факт свідчить про те, що "регіонали" не тільки не втратили владу та вплив на місцях, а й зовсім розперезалися!

Журналісти вільних ЗМІ стали беззахисними перед свавіллям тих, хто знову вписався у "нову-стару" владу.

Коли Сергій Левитаненко перебував на Майдані, він неодноразово чув він свої побратимів, що якщо Революція переможе в Києві, але потім не прийде в провінцію, то ця перемога марна і вона буде розтринькана.

Що зараз ми по усій країні і спостерігаємо.

Коли Вадік Тітушко махав кулаками перед обличчям журналістів у Києві - це був скандал на увесь світ!

А коли 70 "регіоналів" привселюдно б’ють журналіста у Котовську - це не є чимось значущим і вартим уваги?

Тоді швиденько справу передали у суд, і суд, при ганебному режимі Януковича!, виніс вирок на користь журналістів!

Зараз журналістові Левитаненку натякають у міліції, що справа по побиття не має перспективи, хоча усе зафільмовано на відео, і журналіст привівши міліцію на місце події вказав на усіх, хто його бив.

Молоді хлопці-міліціонери були шоковані, коли побачили, що депутати-регіонали б’ють журналіста навіть у їхній присутності!

Голова районного осередку партії регіонів В.П. Сінько намагався запхати журналіста у викликану "Швидку" під приводом поміряти тиск, хоча й журналіст заявив, що в нього чудове здоров’я і медичної допомоги він не потребує.

Тільки завдяки оперативному наряду міліції, що був поряд, журналісту вдалося відбитися від перспективи бути завантаженим у невідому "Швидку"!

Коли Сінькові це не вдалося, він почав надзвонювати журналістові із пропозицією зустрітися і "порешать вопрос". Дуже не хотів цей пан, аби відео побиття журналіста його підлеглими потрапило у інтернет.

Коли журналіст відмовився від цієї пропозиції, на нього серед білого дня у центрі міста намагалися накинутися троє накачаних здорованів-тітушок у спортивних штанах відверто бандитської зовнішності.

Журналістові вдалося втекти. Друзі переховують його.

Подібні відверті напади на журналістів відбуваються ще й тому, що нещодавно міліція закрила справу на "тітушок", які в лютому місяці напали на журналіста Сергія Левитаненка (також є відеодокази) Які виявилися колишніми представниками міліції.

Слідчий Мораренко В.В. довго уникав зустрічі із журналістом для проведення слідчих дій та очних ставок, посилаючись на те, що він хворий. Хоча кожного дня його бачили на роботі.

В той день, 3 квітня 2014 року, коли у місто приїхав заступник нового керівника Одеської обласної міліції Луцюка Цвєтков Д.О., журналіст зустрів слідчого Мораренка на ганку міськрайвідділку міліції. Слідчий запевнив, що слідчі дії ведуться, він ось-ось зустрінеться з постраждалим, тільки-но вилікується.

А через пів години на прийомі у Цвєткова Сергію Левитаненку повідомили, що кримінальне провадження закрите.

Журналіст досі не знає на якій підставі. Офіційного повідомлення він не отримав.

Може тому, ці "тітушки" і депутати-регіонали дозволяють собі бити та вбивати журналістів, бо знають, що залишаться безкарними.

Що нікому, ані нинішній владі, ані центральним ЗМІ немає справи до того, які ганебні речі та відверті злочини відбуваються в українській провінції.

На цьому не відпіаришся. Не набереш "лайків" у соцмережах.

Хоча усі шпальти центральних видань рясніють оголошеннями, що їм потрібні кореспонденти у провінції, інформація з провінції.

Усі можновладці запевняють, що тільки-но надай їм матеріал, вони одразу розберуться, а потім відповідають, що в них є більш важливі проблеми.

Мабуть, їм потрібна люстрація тільки у Києві, аби звільнити місця для своїх наближених.

З провінції вони за звичкою прагнуть тільки відкатів.

А цю цукерочку їм краще забезпечать досвідчені у цій справі регіонали!

Ось тому, ті, хто посилав на Анти майдан тітушок знову почувають себе комфортно.

Ми ж знову покинуті напризволяще. На поталу посіпакам колишньої злочинної влади.

Від КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ: але ми переможемо цих мерзотників, пане Сергію, бо їм є, що втрачати, а нам - немає! Бо вони бояться втрат, що довела ця історія, а ми не боїмося! Бо вони гризуться за тлінні гроші, а ми воюємо за бесмертну ідею!

Слава Україні! - Героям Слава!

Вам, пане Сергію!

http://www.blogs.telekritika.ua/?id=3566

Немає коментарів:

Дописати коментар