суботу, 5 квітня 2014 р.

70 «регіоналів» на партійних зборах били журналіста Сергія Левитаненка (Храбро)

4 квітня журналіст Сергій Левитаненко прийшов на збори Котовського осередку партії регіонів, що відбувалися у приміщенні “Сільгоспуправління” за адресою, м. Котовськ, вул. 50-річчя Жовтня, 105.

Увійшовши до актової зали він тихенько сів в останньому ряді.

На зборах було присутні біля 70 партійцій-регіоналів.

Коли “регіонали” побачили на грудях Левитаненка посвідчення журналіста, вони накинулися на нього із брудною лайкою, вимагаючи, щоби він покинув приміщення. Керував цим нападом голова міської організації партії регіонів Микола Вишневський.

На зауваження журналіста, що він виконує свій професійний обов’язок “регіонали” не реагували.

Журналіст був змушений увімкнути відеокамеру, аби зафіксувати образи та погрози.

“Регіонали” намагалися розбити відеокамеру журналіста і закликали інших це зробити.

Потім “регіонали” почали бити журналіста руками і ногами. Схопили його за одяг і потягли через усю залу на вихід. Поки журналіста тягнули кожен з присутніх намагався його вдарити.

Журналіста витягнули у темний коридор і продовжили побиття. Намагалися розбити камеру, але журналіст закривав її своїм тілом.

Регіонали затиснули двері ззовні з вулиці, аби не дати змоги журналісту вийти, щоби їхні однопартійці могли продовжити побиття і розбити відеокамеру із доказами побиття та образ.

Коли журналісту Сергію Левитаненку вдалося вирватися на вулицю, “регіонали” продовжували його бити й переслідувати. Кидали в нього каміння. Одна цеглина ледь не влучила журналістові у голову.

Журналіст звернувся до міліції.

Слідчо-оперативна група прибула на місце злочину. Був складений протокол, прийнята заява про злочин від журналіста. Міліція розпочала кримінальне провадження.

Лідер районних “регіоналів” Сінько В.П., поки журналіст Левитаненко був у міліції, неодноразово телефонував йому вимагаючи негайної зустрічі, аби “порешать вопрос”, щоби відеодокази не потрапили у інтернет.

Журналіст відмовив йому, посилаючись на те, що зайнятий.

Як тільки журналіст Левитаненко вийшов з міліції, він зайшов поїсти до харчувального закладу. Коли він вийшов з нього, на нього накинулися троє “тітушок” міцної статури, явно бандитської зовнішності у спотивному одязі.

Журналістові вдалося втекти від них. Зараз він переховується.

Така активність котовських “регіоналів” по нейтралізації журналіста і намагання заволодіти відеоматеріалами пояснюється щвидше за все тим, що Сергій Левитаненко пообіцяв Володимиру Сіньку, що Петро Порошенко, за якого Сінько збирається агітувати, буде поінформований про цей інцидент з побиттям журналіста його майбутніми агітаторами.






http://hrabro.com/57626

Немає коментарів:

Дописати коментар