неділю, 6 квітня 2014 р.

У Каневі з'явилася вулиця Героїв Небесної сотні, а Котовська міськрада відмовилась це зробити (ВІДЕО)

У Каневі (Черкаська область) на засіданні сесії Канівської міськради депутати ухвалили рішення про перейменування вулиці Леніна на вулицю Героїв Небесної Сотні.

Депутати розглянули звернення жителів міста щодо перейменування вулиці, повідомляє Радіо Свобода.

Під час обговорення надійшла пропозиція перейменувати не всю вулицю Леніна, яка є найдовшою вулицею у Каневі, а лише її частину.

Саме цю пропозицію одностайно підтримали присутні на засіданні 26 депутатів Канівської міськради.

Від КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ: 26 лютого на засіданні міськради майданівець журналіст Олександр Ярошенко (Сергій Левитаненко) виступив із зверненням до депутатів котовської міськради перейменувати вулицю Леніна на вулицю Героїв Майдану, а вулицю 50-річчя Жовтня - на вулицю Героїв Небесної Сотні, але злочинна котовська влада відмовилась це зробити! http://kotpartizanen.blogspot.com/2014/02/blog-post_7091.html

Ось це відео!


У інших містах України влада шанує загиблих за свободу Героїв, а "регіоналівська" бундючна котовська влада продовжує справу януковича, творить беззаконня і відверто плює на пам'ять загиблих героїв.

Зате грудьми встає на захист пам'ятника кривавому кату Леніну! Оголошуючи його ледь не шедевром архітектури, і заявляє, що буде  витрачати бюджетні гроші на ремонт потрощеного патріотами пам'ятника Леніну у сквері Будинку Культури Залізничників.

Свої пріоритети злочинна котовська влада оголосила недвузначно!

Допоки ми її терпітимемо?!!!

http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/5/7021490/

Немає коментарів:

Дописати коментар