понеділок, 24 березня 2014 р.

"Свобода" в Одесі бореться з саботажниками!

Головний державний санітарний лікар Одеси Іван Кліментьєв чинить перешкоди для розміщення кримських біженців у санаторіях міста. Зокрема, Дитячому спеціалізованому санаторію "Зелена гірка", який готовий прийняти українських громадян, що опинилися на окупованій території, Кліментьєв не видає необхідний дозвіл. Офіційний привід – нібито не пофарбований фасад приміщення. Насправді ж головна причина у небажанні керівників санаторію давати хабарі для отримання відповідного документу.

Керівництво "Зеленої гірки" запевняє, що санітарно-гігієнічних та протиепідемічних правил санаторій дотримується і жодних зауважень чи застережень із боку СЕС не мало би бути. Очевидно, що поведінка головного санітарного лікаря міста є неприпустимою, враховуючи складний для держави період, і не може сприйматись інакше, як саботаж.

За вказаним фактом Одеська обласна організація ВО "Свобода" звертатиметься в правоохоронні органи з вимогою дати правову оцінку діям Кліментьєва. Окрім того, свободівці наполягатимуть, аби Міністерство охорони здоров'я здійснило перевірку його діяльності.

--
Прес-служба Одеської обласної
організації ВО "Свобода"
тел. 063 5635301, 098 0010519
skype: vasil.sydorak

Немає коментарів:

Дописати коментар