вівторок, 11 березня 2014 р.

Ти ба, знайомі котовчанам прізвища!

Прокурору Одеської області Боршуляку І.І.

ЗВЕРНЕННЯ активістів спілки «Свідомість понад усе» Українського радикального крила «Правого сектору»

Вимушені звернутись до вас стосовно протидії корупційним правопорушенням виконуючої обов’язки Іллічівського транспортного прокурора Галактінової. Коли наші брати гинули на Майдані, Галактіонова протягом останніх 2-3 місяців намагалася поставити під свій контроль переміщення вантажів та транспорту через митний кордон в Іллічівському порту, чим потурала контрабандним перевезенням та наркотрафіку. Заявивши перед своїми працівниками, що прийшла в транспортну прокуратури працювати задля заробітку грошей, Галактіонова неодноразово порушувала регламент та самовільно, без погодження прокуратури області, надсилала вимоги та орієнтування начальнику Південної митниці щодо затримки на кордоні вантажів компаній-імпортерів «Атаман-Фрут», «Лампочка», «Малмазан», «Едгал». Останній випадок – за її особистою вказівкою на кордоні на 4 дні був затриманий вантаж «Лампочки».



Незважаючи, що декларація та документи з явними фальшуваннями були направлені до УБК на перевірку, Галактіонова, отримавши від хазяїна «Лампочки» хабара 400 доларів, особисто розпорядилася випустити вантаж. Знала Галактіонова і про той факт, що на паромній переправі усі вантажі та автомобілі випускаються без догляду та сканування, навіть у фірм, по яким надійшли орієнтування з Інтерполу та СБУ, але, як говориться, ні пари з вуст. Адже саме цей маршрут використовується для перевезення дуже, скажімо, специфічних вантажів з країн золотого трикутника. А потім десь у Берліні знаходяться банани з начинкою – привіт Вам з Іллічівського порту, особисто від Галактіонової, яка отримує за мовчання певну суму. Ще один класичний випадок заробітку прокурорських. В інтересах фірми «ТБ сервіс», що імпортує посуд, було розпочате кримінальне провадження проти митників, які намагалися стягнути з фірми в бюджет чималеньку суму. Після цього, жодний митник навіть не спробував поставити на місце цю фірму, щоб вона сплачувала у бюджет реальні платежі. Адже всі боялися потрапити на гачок Галактіонової, яка щомісячно отримувала від хазяїна «ТБсервісу» 4 тисячі гривень, за що той безперешкодно ввозить свої контейнери та сплачує необґрунтовано малі мито та ПДВ. Митники Іллічівського посту вже стогнуть від свавілля Галактіонової — її дії вплинули на зменшення зібраних до бюджету платежів. Як наслідок, весь пост декілька місяців сидить без премій. Не цурається Галактіонова й іншими заробітками, проте не розуміє вона лише одного — Іллічівськ маленьке місто і усі про все знають. Щомісячно їй заносять від Іллічівського МРЕО талончики на бензин заправки «Мустанг». Заносить не аби хто, а людина, що реалізує корупційну схему в МРЕО – так званий «бігунок». Заносить, щоб Галактіонова закривала очі на саме корупційне МРЕО в Одеській області. Нещодавно, Галактіонова відкрила кримінальне провадження проти Амірханяна, власника невеликого торговельного майданчику в Молодіжному. Відкрила, бо той на протязі 2-х місячної перевірки так і не дав їй хабар 5000 доларів. Тепер в ней розгулявся апетит і вона бажає хапанути у Амірханяна асфальтовий заводик. Підбирається Галактіонова до заводика через нібито корупційну схему придбання асфальту на тендері Іллічівським портом. Їй замало хабаря від порта за невжиття заходів по результатам КРУшної перевірки. Навіщо стільки коштів? Бо ж Галактіонова мріє обіймати посаду Іллічівського транспортного прокурора на постійній основі, незважаючи на її побутове п’янство. Недаремно Іллічівські ДАІшники власним коштом ремонтували її автівку, яку вона розбила по п’янці на різдвяні свята.

Таким прокурорам не місце в лавах оновленої прокуратури України.

Свідомість понад усе!

Слава Україні!

Сподіваємось на мирне вирішення даної ситуації. У разі необхідності, забезпечимо Ваш відділ внутрішньої безпеки необхідними документами, аудіо- та відеоматеріалами.

Від КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ: десь ми чули це прізвище! Здається, щось пов'язане з Котовськом і прокуратурою... Виявляється Галактіонови "бєспрєдєльнічають" скрізь. ОЗУ якесь... Є ще у судовій системі сімейка Вергопулів та Варикаш і ці на "Ф",  молодший  тільки й заносить, тільки й заносить Колеснікову "хрусти"...

http://ord-ua.com/2010/08/19/v-odesskoj-oblasti-novyij-prokuror/?page=43&lpage=1#c787419

Немає коментарів:

Дописати коментар