середу, 19 березня 2014 р.

Котовські Партизани ставлять вимогу архієпископу Балтсько-Ананьївському Олексію

В той час, коли на території України точиться війна, розв'язана російським імперіалізмом, який завжди підтримувала московська церква, яка є складовою частиною державної імперської машини, фактично ідеологічною спецлужбою російської держави, обов'язок кожного українського пастиря стати на бік своїх вірян-українців.

Божим словом підтримати боротьбу українців проти агресора, визначитися на чиєму ти боці: добра і правди чи зухвалих вбивць, та тих, хто їх благославляє.

Московська церква підтримує військову агресію Путіна у Криму, і той, хто служить їй, робить те саме, благословляє вбивства наших мирних співгромадян та військових.

Вважаємо ганьбою для вас і інших священників жити на гроші українських вірян, на чиї кошти був побудований прекрасний Свято-Миколаївський Собор у якому ви служити, і, одночасно, служити церкві ворожої держави, яка розпочала війну проти українського народу.

Котовські Партизани вимагають від архієпископа Балтсько-Ананьївського Олексія і усього вашого клиру вийти із підпорядкування ганебної московської церкви і перейти під начало Української Православної Церкви Київського Патріархату.

У разіі вашої відмови на нашу вимогу, ігнорування долі вірян, ми будемо вважати вас, за законами воєнного часу, зрадником України, шпигуном російської армії, агентом держави-агресора!

І, відповідно, ставитися до вас, як до ворога українського народу, з усіма наслідками, які мають бути до шпигунів, а не до священників.

Визначайтесь, архієпископе, з ким ви? З українським народом чи з його ворогами христопродавцями Путіним та Гундяєвим!

П.С. Також закликаємо до цього панотців Бориса Мачка та Якова Должанського, до яких ставимося з повагою.

Немає коментарів:

Дописати коментар