неділю, 30 березня 2014 р.

Навіщо депутату Гінкулу, скаженному вірянину МП, автомат Калашнікова? Кому він у спину стрілятиме?

Невже депутат Гінкул, який у перманентних припадках самомилування, завжди називає себе лицарем-хрестоносцем, не вірить, що його захистить Бог?

Невже він таємно не вірить у Бога? І покладається лише на зброю?

І яким чином, до речі, він придбав Калашнікова? Чому отримав дозвіл?

Як депутат? Так він разом із мандатом мав скласти і зброю.

Як журналіст? Не смішіть мої капці! Сергій Гінкул за життя не написав двох рядків журналістського тексту і не зняв самостійно жодного відеосюжету!

Ні, звичайно, дружина може йому виписати будь-яку корочку, хоч що він кардинал Рєшельє або олімпійський ведмедик, від того він журналістом не стане.

І для чого йому зброя? Хочеш повоювати за Україну - йди у армію, там видадуть.

Але, як відомо, Сергій Гінкул воювати за Україну не хоче. Більш того він є фанатичним прихильником Путіна і Російської імперії. Сергій Гінкул не визнає держави Україна та існування українського народу. Про що він заявляв неодноразово, і тому є маса свідків.

Значить, зброя йому потрібна, аби стріляти у спину українських вояків, своїх земляків-котовчан.

Він до цього ретельно готується, бо віряни МП вважають, що на цьому світі мають залишитися тільки вони і Путін, листи якому постійно натхненно пише колишній український депутат Гінкул.

Котовські Партизани ж вважають: або Україна буде вільною, незалежною та демократичною у Богом даних кордонах, або Росія буде мертвою і спаленою! Разом з усіма її прихвостнями, "п'ятою колоною".

Слава Нації! - Смерть ворогам!

Слава Україні! - Героям Слава!



Немає коментарів:

Дописати коментар