понеділок, 31 березня 2014 р.

Одіозні "регіонали" підтримують Порошенка!

Про неперебірливість Петра Олексійовича Порошенка у знайомствах, дружбі, наборі "попутників" та засобах досягнення власних цілей відомо стільки ж, як і про його вміння відчувати миттєві зміни у настрої електорату.

Ілюстрацій та прикладів тут безліч. І неперебірливості, і вміння.

Автора найбільше вразила та, яку він бачив на власні очі. Коли 21 лютого на Майдані щасливий Яценюк і Кличко доповідали про свої успіхи у домовленностях з Януковичем: Майдан волав їм: "Ганьба! Зрада! Кулю в лоб! Правий сектор!"

Навіть священники своїми молитвами не могли заспокоїти людей, які вимагали рішучих дій у продовженні Революції, Революції Гідності, а не революції підкилимних домовленостей.

Не рахуючись із настроями людей, Кличко і Яценюк продовжували відстоювати свою правду, гнути свою лінію, белькотіти про перемогу!

Петро Олексійович пропустив уперед, під пік народного гніву, усіх своїх конкурентів, а потім вийшов і заявив: "Ніякої перемоги немає! Допоки Янукович при владі - ніякої перемоги немає!" І отримав шквал народної підтримки.

Єдиний з четвірки Яценюк-Кличко-Луценко-Порошенко, хто тоді не втратив обличчя.

На тлі істеричної втечі зі сцени розгубленого Яценюка, нервової поведінки Кличка, та екзальтованої Луценка Порошенко виглядав єдиним політичним важковаговиком!

(Виступ Олега Тягнибока тоді потребує окремого розбору. Він не говорив про особисту перемогу, а, виключно, про Небесну Сотню. Не піарився. Тому у цьому контексті - не цікавий)

Автор бачив, як занапастили свій рейтинг на Майдані усі опозиціонери, і як набув його, воскресив із попелу, Порошенко. Щодня вони втрачали, а він набував.

Зараз він - головний претендент на президентське крісло.

Але як людина, яка пройшла економічний та політичний Крим-Рим та Гидерим, він чудово розуміє, що найкращі друзі претендента на посаду президента - це не рейтинги, а адмінресурс та гроші інших олігархів.

І тут його політична (а, можливо й людська!) неперебірливість стає кандидату Порошенкові дуже в нагоді.

Є у Верховній Раді депутат Леонід Клімов, мільярдер з Одеси, обраний по нашому 137 округу.

Запам’ятався він лише тим, що був одним з підписантів звернення до польського Сейму із вимогою засудити український народ за геноцид. Юридично визнати усіх українців злочинцями.

В Одесі цього олігарха у період правління чкурнутого Януковича називали "смотрящим от донецких".

Також у вузьких колах відомий тим, що фінансував поїздки на Антимайдан "тітушок" із усієї Одеської області, і, зокрема, із нашого міста.

Фактичний представник Леоніда Клімова у нашому місті Володимир Сінько швиденько полишив посаду голови райдержадміністрації та пересів у крісло голови райради. Після чого був заднім числом звільнений наказом в.о. президента Турчинова із посади голови райдержадміністрації.

Але вплив і адмінресурс лишилися при Сінькові. Так само, як і потік грошей від олігарха Клімова.

Спочатку вони намагалися на ці гроші створити у місті Котовськ так звану "антифашистську самооборону", яка за їхніми висловами мала захищати Котовську владу від бандерівців та майданівців, які у них асоціюються із автором цих рядків.

Далі ситуація кардинально змінилася. Володимир Сінько почав їздити по селах Котовського району і проводити партійний інструктаж: мовляв, хоча пан Клімов зараз начебто у опозиції, але він, насправді, у команді Петра Порошенка, тож на президентських виборах ми будемо підтримувати й агітувати саме за Порошенка.

Одесит Порошенко й донецький одесит Клімов порозумілися? Той, хто фінансував Євромайдан і той, хто фінансував Антимайдан тепер в одному човні?

Політика - мистецтво сюрреального?

Зрозуміло, що грошовий і адміністративний ресурс Леоніда Клімова у нашому регіоні величезний, але де тепер у душі Петра Олексійовича проходить та барикада Революції Гідності?!

Це треба було докладати таких неймовірних зусиль у відновленні свого політичного рейтингу та довіри людей, аби зіпсувати їх, принаймні, у сприйнятті моїх земляків, співпрацею з одіозним "регіоналом"?

Бо скажіть нам, хто за вас агітує, і ми скажемо - хто ви!

Невже й надалі люди подібні Клімову визначатимуть наше життя? Визначатимуть обличчя і сутність нової влади?

Петро Олексійович, в Україні немає такого Парижу, що вартує подібної меси із відвертими ворогами українського народу!

Можливо, на Антимайдані стояли за Клімова та за його гроші, а на Євромайдані ми стояли не за вас, а за зміни у системі влади, яких ми поки що не бачимо. Ви граєтесь у старі ігри по старих правилах, які закінчуються новими Майданами.


http://www.blogs.telekritika.ua/?id=3558

Від КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ: ага-ага, підтверджуємо!

Немає коментарів:

Дописати коментар