суботу, 31 жовтня 2020 р.

Фальшиві передвиборчі гроші продовжують робити свою руйнівну справу!

Фальшиві гроші, які роздавав кандидат Сергій Лупашко за голоси виборців на Кодимщині продовжують вигулькувати знову і знов!

Фальшиві купюри сплили у селах Баштанкові, Івашкові і Писарівці Кодимського району!

Враховуючи, що завезені вони були з території іншої держави, цей злочин треба розглядати не тільки, як підкуп виборців, але й як диверсію проти держави Україна! З метою підірвати її економічну міць та громадянський спокій і стабільність. Тим більш відомо, що невизнане Придністров'я є сателітом окупанта росії! І багато диверсійних та шпигунських дій проти України здійснюються саме з території цього незаконного утворення.

На території Подільська та Подільського району поки ще фальшивих купюр не виявлено. Але й ретельної перевірки по їх наявності не проводилося. А, враховуючи наявність друзів та бізнес інтересів Сергія Лупашка у Подільському районі, небезпека висока!

Найбільші поклади фальшивок, на нашу думку, є у селі Олексіївка Кодимського району.

Ми, редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ, ретельно слідкуватимемо за розвитком ситуації і слідства по розкриттю цього злочину і вчасно інформуватимемо наших читачив про перебіг подій.

Ми не дозволимо підривати економічну міць нашої воюючої країни! Усі громадяни мають бути відповідальними і законослухняними.

П.С. Інформуємо мешканців Півночі Одещини: допомога слідству є вашим громадянським обов'язком і державна безпека стоїть вище за громадську безпеку

1 коментар:

  1. А фальшивомонетників вже і не саджають? - чи кандидатам можна!

    ВідповістиВидалити