пʼятницю, 2 жовтня 2020 р.

Пітак зганьбився у своєму відеозверненні! Прем'єра погорілого театру!

Кандидат на посаду голови Подільської громади від партії "За майбутнє!" Руслік Пітак форменно зганьбився у своєму відео зверненні з приводу арешту співробітниками СБУ хабарника Олександра Плахотного, його однопартійця.

Це відеозвернення ми навіть ретранслювати не будемо, бо бридко дивитися істерику Пітака і слухати його брєдові нісенітниці.

Він намагався в усьому звинуватити мера Подільська Анатолія Іванова.

Хоча, Анатолій Павлович тут ні до чого абсолютно. Це вигадки истеричного Пітака, якому треба було відмазувати свого подєльніка. 

Ото він, Пітак, не знав, за що взяли співробітники СБУ Плахотного, як він заявляє на відео.  Ото Пітак не знав, що Плахотний там, на місці злочину, в той час робив, буцімто Плахотний свої гроші на хабар віддавав. А не ті, що отримав від свого шефа Пітака. 

Ну хто в таке повірить, що Саша Плахотний свої власні гроші на хабар поніс? Плахотний - хабарник-альтруїст! Оце розсмішив нас наш драгоцінний Руслан Іванович.

Непогано б слідчим з цих грошей відбитки пальців зняти, а потім дактилоскопіювати Руслана Івановича. А пальчики-то вот они где!

Не на жопі Натахи Войцеховської, а на купюрах грошових державних облігацій! Вилучених на місці скоєння злочину!

Але Руслік був у паніці і погано орієнтувався в здоровому глузді! Коли на ворі шапка горить - він в усьому звинувачує своїх опонентів!

Погрози, шантаж, безлузді звинувачення на адресу законно обраного мера Подільська - ось з таким багажем Руслан Пітак преться на посаду голови Подільської громади.

Руслане Івановичу, наступного разу, коли будете називати себе молодим та успішним керівником, кажіть краще правду: що ви молодий і наглий пройдисвіт!

Ларі ведері, повертайтеся назад в Арциз, поки остаточно не зганьбилися!

Немає коментарів:

Дописати коментар